Funckionális/Technikai ruházat

Funckionális/Technikai felsők

A modern gyártási technológiáknak köszönhetően ma már kiváló minőségű technikai alsó- és felsőruházat között válogathatunk, melyek többféle fazonban készülnek.

 

Minden funckionális/technikai ruházat a speciális anyagösszetételnek köszönhetően, kiváló nedvességelvezető és gyorsan száradó. Ezek a tulajdonságok sportolás vagy nehéz fizikai munka esetén roppant hasznosak, hiszen a női póló nem nedves az izzadtságtól, ezáltal nem hűti mellkasunkat, hátunkat.

 

A jobb oldalon található szűrő segítségével kiválaszthatja, milyen márkájú, színű, illetve grammsúlyú termékre van szüksége!

 

Minden funckionális ruházat alkalmazható szublimációs nyomtatás, valamint hímzés. Jó minőségű színes szublimációs nyomtatásra csak a fehér technikai póló alkalmas. Világos pólókra fekete szublimációs nyomtatást, más színű pólóra transzfer nyomást ajánlunk.

Minden technikai pólóra alkalmazható szublimációs nyomtatás, valamint hímzés. Jó minőségű színes szublimációs nyomtatásra csak a fehér technikai póló alkalmas. Világos pólókra fekete szublimációs nyomtatást, más színű pólóra transzfer nyomást ajánlunk.

 


4termék 14
4termék 14

Technikai ruházat széles választéka a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

Szűrés
Szín1