Kategóriák

Gyártók

Gyártó
Típus
Ár

Házhozszállítás

Partnerek

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Láthatósági védősisak, -biztonsági sapka

Főkategória >Jól láthatósági ruházat >Láthatósági védősisak, -biztonsági sapka

Láthatósági védősisak, -biztonsági sapka

 

 

 

A sisakokfejvédők fejvédelmi eszközök arra hivatottak, hogy az emberi koponyát fenyegető veszélyek (sérülés, hirtelen egészségkárosodás) és ártalmak (megbetegedés, munkaképesség csökkenés) ellen védjen. Egy fejvédőnek alapvetően védenie kell a mechanikai hatások, sugárzás, hősugárzás, égés, hidegártalom és zaj ellen.

Széles körben kötelező viselet a fejvédő sisak, főként az építőiparban, ahol nagyon könnyen baleset áldozatává válhat az ember! Ha egész nap kénytelen sisakot viselni a dolgozó, válasszunk minőségi fejvédőt, a maximális védelem és komfort, ergo a jobb munka teljesítmény érdekében!

 

Ezek a fejvédő sisakok strapabíró, ütésálló műanyagból készülnek. Egy ilyen fejvédő sisak teherbírása nagyon magas!


A fejvédők univerzális méretűek, így szinte minden fejméretre passzolnak. Kisebb fejméret esetén sisakszíjjal érdemes kiegészíteni, a biztonságos rögzítés érdekében. A fejvédő sisak kiképzése általában megengedi a hallásvédő és arcvédő viseletét is, a maximális védelemért.

 

A fejvédő sisakok további követelményeknek is megfelelhetnek: jó hőingadozás tolerancia (-30 - +150oC-ig), elektromos szigetelés vagy oldalirányú alakváltozás elleni védelem.

 

Egy megfelelő sisak életet is menthet, ezt sose felejtsük el!


Sorrend:


Sorrend:

Láthatósági védősisak, láthatósági sisak és láthatósági biztonsági sisak a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

MunkaruhadivatMunkaruhadivat.hu