Kategóriák

Gyártók

Gyártó
Típus
Ár

Házhozszállítás

Partnerek

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Sapka, baseball sapka, kalap, sál, kiegészítő

Főkategória >Sapka, baseball sapka, kalap, sál, kiegészítő

 

Sapka, baseball sapka, kalap, sál, kiegészítő

 

Válogass fejfedőink közül, melyek nem csak tartósak, hanem kényelmesek is. Ezek a termékek nem csak vidám kiegészítői lehetnek öltözékednek, hanem megóvják kobakodat a naptól, széltől, esőtől, hidegtől. A vékonyabb anyagból készült darabok kirándulások alkalmával is praktikusak a kullancs veszély miatt.

A meleg, polár anyagból készült fejfedők viselése télen szinte kötelező, hiszen nem csak hajhagymáinkat óvjuk meg a hidegtől, az egész testünk is védve van a gyors kihűlés ellen! A fej és a nyak fokozott hőleadó testrészeink, ezért is olyan fontos télen a sapka és a sál viselete. Felmérések szerint a hőveszteségünk ötven százalékkal nő meleg fejfedő nélkül.

 

Kalapok, sálak és egyéb kiegészítők széles választéka, melyekre hímezni és szitázni egyaránt lehet!

 
 

Válassz baseball sapkát vagy sálat szervezeted népszerűsítéséhez és mi megnyomjuk, kihímezzük neked!

 

Kínálatunkban főként a cseh Adler gyártó termékeit találod. Az ezredforduló óta az Európai Unió egyik legdinamikusabban fejlődő márkás reklámtextil-gyártó és szállító vállalata. ISO 14001:2005 és Ökotex Standard 100 tanusítványaik is bizonyítják a termékek minőségét és környezetükre való ártalmatlanságukat. Évente kétszer készül új kollekció figyelembe véve a piac kívánalmait, a legfrissebb trendeket (szín, fazon, anyag), valamint a folyamatosan fejlődő nyomdai és hímzéses technológiával is lépést kell tartani.