Kategóriák

Gyártók

Gyártó
Típus
Ár

Házhozszállítás

Csíkos póló


Csíkos póló

Kínálatunk túlnyomó részét jó minőségű Adler, Fruit of the Loom és Malfini ruházati termékek alkotják. Ezek a felső ruházatok a modern kor követelményei alapján készülnek olyan anyagok felhasználásával, melyek szín- és formatartóak, nyomtatásra, hímzésre vagy akár szublimációra is alkalmasak. A kollekciók darabjai mindig az éppen aktuális trendnek megfelelő szín- és formavilággal kerülnek le a gyártó sorról!

 

A jobb oldalon található szűrő segítségével kiválaszthatja, milyen márkájú, nyakkivágású vagy - nem utolsó sorban - színű ruha darabra van szüksége. A speciális keresési igények kielégítésére az anyag összetételét és gramm súlyát is feltüntettük!

 

Választékunk kialakításánál arra törekedtünk, hogy különféle célokra kínáljunk textíliákat! Legyen szó akár sportról, divatról, munkáról, arculatról vagy reklámról, itt szinte mindent megtalál a különböző gyártók kínálatából!

 

Akár egyedi-, akár reklám célokra szeretne nyomtatott vagy hímzett pólót, nálunk megtalálja a számításait! Kattintson a Hímzés - szitázás menüpontra, vagy keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!


Sorrend:


Sorrend:

Adler, Malfini és Fruit of the Loom a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

 

A cseh Adler márka 2000 óta az EU egyik leggyorsabban fejlődő, jó minőségű és kiváló ár-érték arányú reklámtextíliákat gyártó vállalata. Kis hazánkban ugyan még nem annyira ismerős név az Adler, viszont néhány éven belül ismert és elismert márka lesz a reklámtextília iparban! A piaci trendeket és a nyomda technológia fejlődését szem előtt tartva, évente kétszer dobnak piacra új kollekciót. Az Adler termékeire egyaránt jellemző, hogy friss, fiatalos, színes, divatos ugyanakkor minőségi.

 

Malfini az Adler prémium kategóriás kollekciója. A különlegességet és a luxus érzetet a kiváló minőségű anyagok, színek és fazonok biztosítják. A selymesen csillogó mercelizált pamutnak, vagy a bársonyosan puha tapintású anyagnak senki sem tud ellen állni!

 

A Magyarországon is ismert amerikai Fruit of the Loom cég több mint 160 éves múltra tekinthet vissza. Európában már 3 évtizede van jelen a reklámtextília piacon. A Fruit of the Loom termékei gondos tervezői munka eredményei, melyek megfelelnek az aktuális trendeknek, a promóciós céloknak és természetesen az európai méretezésnek. A cég az Oerlikon Schlafhorst speciális fonalát, a szabadalmaztatott Belcoro-t használja termékei előállításához. Ennek köszönhetően a ruhaneműk nem csak puhák, hanem ellenállóbbak a mosással, és a mindennapi használattal szemben, ráadásul a rányomtatott minták, feliratok is élesebbek, tartósabbak, mint más hagyományos fonalból készült anyagok esetén.