Gyártók

Gyártó
Típus
Ár

Házhozszállítás

Partnerek

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Mellény, polár mellény

Főkategória >Mellény, polár mellény

 

Mellény, polár mellény

 

Az őszi és téli szezonban fokozottan kell óvni kritikus testtájainkat, mert egy-egy nagyobb megfázás maradandó nyomot hagyhat. Készüljünk fel a dermesztő hidegre és védjük meg hátunkat, derekunkat!

A mellény azért nagyszerű megoldás, mert karjaink szabadon mozoghatnak, ugyanakkor mellkasunk, hátunk és derekunk védve van. Általában steppelt, poliészter anyagból készül, vatelin vagy poliészter béléssel, cipzáros kivitelben.

A softshell egy speciális anyag, mely víz- és szélálló, ugyanakkor légáteresztő. Roppant komfortos viselet sportoláshoz, fizikai munkához.

A munkás mellények készülhetnek pamut vagy kevertszálas anyagból. Ezek fokozottan kopásálló anyagok, melyek dupla vagy tripla varrással készülnek, a kopásnak kitett részeken erősítő foltokkal. A sok kis funkcionális zsebnek köszönhetően nagyban megkönnyítik a munkavégzést. Kínálatunkban a nagy munkavédelmi ruházati gyártók mellényei és a saját gyártású, jó minőségű "Fáma" darabok is megtalálhatóak!

 

Nőknek és férfiaknak egyaránt kínálunk polár, bélelt és softshell mellényeket. A férfiak válogathatnak a sokzsebes, kopásálló munkás mellények közül is!


Kínálatunkban főként a cseh Adler cég darabjait találod többféle színben és fazonban!

 

 
  

Női és férfi mellények széles választékban!

 

A cseh Adler vállalat az ezredforduló óta az Európai Unió egyik legdinamikusabban fejlődő márkás reklámtextil-gyártó és szállító vállalata. Kiemelt figyelmet fordítanak a termékek minőségére, a kapcsolódó szolgáltatásokra és a társadalmi felelősségvállalásra. ISO 14001:2005 és Ökotex Standard 100 tanúsítványaik is bizonyítják a termékek minőségét és környezetükre való ártalmatlanságukat. Évente kétszer készül új kollekció figyelembe véve a piac kívánalmait, a legfrissebb trendeket (szín, fazon, anyag), valamint a folyamatosan fejlődő nyomdai és hímzéses technológiával is lépést kell tartani.