Új jelszó kérése

Kategóriák

Gyártók

Gyártó
Típus
Ár

Házhozszállítás

Sapka, kalap, sál, kiegészítő

Fő kategória >Sapka, kalap, sál, kiegészítő

 

Sapka, kalap, sál, kiegészítő

 

Válogass fejfedőink közül, melyek nem csak tartósak, hanem kényelmesek is. Ezek a termékek nem csak vidám kiegészítői lehetnek öltözékednek, hanem megóvják kobakodat a naptól, széltől, esőtől, hidegtől. A vékonyabb anyagból készült darabok kirándulások alkalmával is praktikusak a kullancs veszély miatt.

A meleg, polár anyagból készült fejfedők viselése télen szinte kötelező, hiszen nem csak hajhagymáinkat óvjuk meg a hidegtől, az egész testünk is védve van a gyors kihűlés ellen! A fej és a nyak fokozott hőleadó testrészeink, ezért is olyan fontos télen a sapka és a sál viselete. Felmérések szerint a hőveszteségünk ötven százalékkal nő meleg fejfedő nélkül.

 

Kalapok, sálak és egyéb kiegészítők széles választéka, melyekre hímezni és szitázni egyaránt lehet!

 


4 termék
Símaszk
2 új
262 termék
Kendő, fejpánt
68 termék
Surda kalap, kalap
41 termék
Kesztyű


 

Válassz baseball sapkát vagy sálat szervezeted népszerűsítéséhez és mi megnyomjuk, kihímezzük neked!

 

Kínálatunkban főként a cseh Adler gyártó termékeit találod. Az ezredforduló óta az Európai Unió egyik legdinamikusabban fejlődő márkás reklámtextil-gyártó és szállító vállalata. ISO 14001:2005 és Ökotex Standard 100 tanusítványaik is bizonyítják a termékek minőségét és környezetükre való ártalmatlanságukat. Évente kétszer készül új kollekció figyelembe véve a piac kívánalmait, a legfrissebb trendeket (szín, fazon, anyag), valamint a folyamatosan fejlődő nyomdai és hímzéses technológiával is lépést kell tartani.

 

Webáruház készítés