Új jelszó kérése

Kategóriák

Gyártók

Gyártó
Típus
Ár

Házhozszállítás

Sapka, kalap, sál, kiegészítő

Fő kategória >Sapka, kalap, sál, kiegészítő

 

Sapka, kalap, sál, kiegészítő

 

Válogass fejfedőink közül, melyek nem csak tartósak, hanem kényelmesek is. Ezek a termékek nem csak vidám kiegészítői lehetnek öltözékednek, hanem megóvják kobakodat a naptól, széltől, esőtől, hidegtől. A vékonyabb anyagból készült darabok kirándulások alkalmával is praktikusak a kullancs veszély miatt.

A meleg, polár anyagból készült fejfedők viselése télen szinte kötelező, hiszen nem csak hajhagymáinkat óvjuk meg a hidegtől, az egész testünk is védve van a gyors kihűlés ellen! A fej és a nyak fokozott hőleadó testrészeink, ezért is olyan fontos télen a sapka és a sál viselete. Felmérések szerint a hőveszteségünk ötven százalékkal nő meleg fejfedő nélkül.

 

Kalapok, sálak és egyéb kiegészítők széles választéka, melyekre hímezni és szitázni egyaránt lehet!

 


563 termék
Téli sapka
4 termék
Usánka
87 termék
Sapka, kötött sapka
14 termék
Bojtos kötött sapka
92 termék
Téli sál, körsál
30 termék
Sál
20 termék
Símaszk
223 termék
Kendő
17 termék
Kalap
41 termék
Surda kalap
25 termék
Szalmakalap
35 termék
Téli kesztyű
13 termék
Kiegészítő


 

Válassz baseball sapkát vagy sálat szervezeted népszerűsítéséhez és mi megnyomjuk, kihímezzük neked!

 

Kínálatunkban főként a cseh Adler gyártó termékeit találod. Az ezredforduló óta az Európai Unió egyik legdinamikusabban fejlődő márkás reklámtextil-gyártó és szállító vállalata. ISO 14001:2005 és Ökotex Standard 100 tanusítványaik is bizonyítják a termékek minőségét és környezetükre való ártalmatlanságukat. Évente kétszer készül új kollekció figyelembe véve a piac kívánalmait, a legfrissebb trendeket (szín, fazon, anyag), valamint a folyamatosan fejlődő nyomdai és hímzéses technológiával is lépést kell tartani.

 

Webáruház készítés