GLS kiszállítással a csomag feladásától számítva a szállítási idő általában 1, maximum 2 munkanap.
Más futárszolgálat választása esetén nem tudjuk garantálni a gyors kiszállítást!

Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadniinfo@munkaruhadivat.hu
Kiemelt ajánlataink

Munkaruha, munkavédelmi ruházat

Minőségi munkaruha, munkavédelmi ruházat és szabadidős öltözék széles választéka a MunkaruhaDivat webáruházban. Alsó- vagy felsőruházat, esetleg egy teljes munkaruha szett és speciális cipő az, amit keresel? Nálunk alkalmazottként és munkáltatóként is megtalálod az igényeidnek megfelelő darabot. Tekintsd meg kínálatunkat és rendelj még ma!

MunkaruhaDivat webáruház: miért minket válassz?

Széles munkaruha és munkavédelmi ruházat kínálat

Webáruházunkban több ezer termék közül válogathatsz. Női és férfi munkaruha egyaránt megtalálható számos kategóriában. Például munkavédelmi lábbelik és munkásnadrág. A vendéglátás különböző területein szükséges ruházattól kezdve a sport ruházaton át a hobbiruházatig (pl baseball sapka) minden típusban szabadon válogathatsz.

Portfóliónkban nem csak munkaruhák és védelmi ruházat található. Különböző szabadidős tevékenységekhez, például túrázáshoz való és egyéb, a mindennapokban szükséges ruházatot és kiegészítőket is megtalálsz.

Minőségi munkaruha kis és nagy tételben is

Nem számít, hogy alkalmazottként keresel egy-egy darabot magadnak, vagy munkáltatóként vásárolsz be dolgozóid számára. A MunkaruhaDivat webáruházban egyetlen terméket is megrendelhetsz, de több száz darabos rendelést is fogadunk.

Szabványos munkaruha választék

A munkaruháknak, különösen a munkavédelmi ruházatoknak meg kell felelnie az előírt szabványnak. Csak így biztosítható a megfelelő védelem és biztonság, legyen szó a dolgozó egészségéről, testi épségéről, vagy saját ruházatának megóvásáról. A kínálatunkban található számos munkaruházat és munkavédelmi öltözékek mind megfelelnek a szabványnak.

Egyedi munkaruha: logózást is vállalunk

Bármilyen üzletről vagy szolgáltatásról is van szó, a vállalat logójával ellátott egyen-munkaruhák megbízhatóságot sugároznak és hitelesebbé teszik a céget az ügyfelek szemében. Emellett pedig a dolgozók lojalitásában, pozitív hozzáállásában is nagy szerepe van a logókkal ellátott munkaruhának – viselésükkel ugyanis ők képviselik az adott céget. A MunkaruhaDivat éppen ezért a megrendelt munkaruhák logózását, emblémázását is vállalja kis és nagy tételben egyaránt.

Válaszd ki bármelyik pólót, pulóvert, mellényt vagy kabátot és küldd el azt a mintát e-mail címünkre, amit szeretnél ráhímeztetni vagy szitáztatni. Az árakat és a rendelés pontos menetét weboldalunkon megtalálod.

Munkavédelmi webshop és bemutatóterem garanciával és termékcserével

Munkaruha webáruház lévén kizárólag prémium munkaruha és védőöltözék található meg nálunk, hiszen partnerünk az egyik legjobb munkaruha gyártó. Bízunk termékeink minőségében, éppen ezért garanciát vállalunk értük. Amennyiben nem lennél elégedett a megvásárolt munkavédelmi ruha és más termékeink méretével vagy kinézetével, úgy visszavesszük azt, ha új állapotban hozod vissza.

Részletes szűrő az egyszerűbb kereséshez

Több ezer termék közül nem egyszerű megtalálni a megfelelőt, éppen ezért weboldalunkon a termékkategóriák mellett elhelyeztünk egy részletes szűrőt. Itt beállíthatod, hogy milyen méretet és színt keresel, kiválaszthatod, hogy milyen munkához való ruházatok érdekelnek. Mindemellett az anyagot, különféle speciális tulajdonságokat és az árkategóriát is beállíthatod. Így sokkal gyorsabban és könnyebben találhatod meg az egyéni igényeidnek megfelelő darabot.

Munkaruha árak: akciós termékek - munkaruha webáruház

Korrekt, versenyképes árakon kínáljuk minőségi, időtálló termékeinket. Emellett pedig webshopunkon rendszeresen találsz jelentős leárazásokat. Válogass akciós termékeink között is!

Hűségprogram

Webáruházunkban regisztrációval hűségprogramra is jelentkezhetsz, amivel minden vásárlás után hűségpontokat gyűjthetsz virtuális számládon. Ezek felhasználásáról szabadon dönthetsz. Regisztrációkor rögtön 500 pontot írunk jóvá számodra, amit már legelső vásárlásodkor is felhasználhatsz. Olvasd el weboldalunkon a hűségprogram részleteit!

 

Munkaruhadivat

Fáma-Nett Kft.