Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Acélbetétes cipő, bakancs

A munkavédelmi cipők között az acélbetétes cipő különleges helyet foglal el. Ezek az erős és tartós lábbelik olyan munkakörülményekhez készültek, ahol a lábak védelme és biztonsága kiemelt fontosságú. Rendeld meg te is a legstrapabíróbb darabot!


159termék 152
159termék 152

Acélbetétes cipő: az erő és a tartósság mintapéldánya!

Az erő és a tartósság az acélbetétes cipők és bakancsok szimbólumává vált, mert ezek a lábbelik olyan környezetekben és munkavégzési helyzetekben nyújtanak kiemelkedő védelmet, ahol a lábak kiemelt kockázatnak vannak kitéve. Az acélbetétnek köszönhetően ezek a lábbelik a lábakat hatékonyan védik a súlyos sérülésektől, például nehéz tárgyak lezuhanásától vagy az éles tárgyak okozta sérülésektől.

Ezen túlmenően az acélbetétes cipők tartóssága és ellenállósága hosszú távú használatot tesz lehetővé. A munkavállalók olyan munkakörnyezetekben dolgoznak, ahol a munkavédelmi cipők rendkívül nagy igénybevételnek vannak kitéve, például építkezéseken vagy nehézipari területeken. Az ilyen cipőket kifejezetten nehéz munkakörülményekhez tervezték, és képesek ellenállni az időjárás viszontagságainak, a vegyi anyagoknak és a fizikai terhelésnek is.

Acélbetétes munkavédelmi cipő fajtái és típusai

Az acélbetétes cipők számos különböző fajtája és típusa létezik, hogy megfeleljenek a különböző munkakörnyezetek egyedi igényeinek.

  • Az acélbetétes bakancs azok számára ideális, akik extrém körülmények között dolgoznak, és a bokájuk teljes körű védelmet igényel.
  • Az acélbetétes szandál olyan munkavállalóknak nyújt megfelelő védelmet, akiknek fontos a légáteresztés és kényelem, például meleg időben.
  • Az acélbetétes klumpa, papucs praktikus és könnyű, így azoknak ajánlott, akik rövid ideig tartó munkákhoz keresnek védelmet.
  • Az acélbetétes cipő szintén megvéd a lehulló, nehéz tárgyaktól. Azok számára ideális, akiknek fontos a jó szellőző képesség és kényelem.

Ezek a különböző típusok lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a saját munkavédelmi cipőjét egyéni igényeinek megfelelően.

Női acélbetétes munkavédelmi cipő

A nők is egyre nagyobb szerepet játszanak olyan munkakörökben, ahol a munkavédelem fontos. Éppen ezért ma már női stílusú acélbetétes cipők is elérhetők a piacon. Ezeket a lábbeliket kifejezetten a női lábak formájához tervezték, így tökéletes illeszkedést és kényelmet nyújtanak, miközben megőrzik tartósságukat és védelmet biztosítanak.

Acélbetétes cipők és bakancsok a MunkaruhaDivat-tól

Webshopunkban az acélbetétes munkavédelmi cipők széles választékát találod meg. Az általunk kínált cipők minőségi anyagokból készülnek, és megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak. Emellett stílusosak és kényelmesek, így nem kell kompromisszumot kötnöd a biztonság és a megjelenés között. Könnyedén böngészheted a különböző típusokat és stílusokat, hogy megtaláld az igényeidnek legmegfelelőbb acélbetétes cipőt.

Munkavédelmi bakancs és a többi - ezért rendelj tőlünk!

A MunkaruhaDivat.hu elkötelezett a vásárlói elégedettség mellett és mindent megtesz azért, hogy a legjobb választást nyújtsa ügyfeleinek. A gyors kiszállítás és a személyre szabhatóság lehetőségei révén nálunk biztosan megtalálod azt a cipőt, ami megfelel a munkakörülményeidnek és az egyéni stílusodnak. Ne hagyd, hogy a lábaid veszélyben legyenek a munkahelyeden!

Rendelj acélbetétes cipőt vagy bakancsot tőlünk, és kerülj egy lépéssel közelebb a biztonságos és kényelmes munkavégzéshez.

Szűrés
Gyártó
Termékcsoport
Nem-szerint
Méret
Szín1
Bélés/Belső réteg
Védelem1
Védelmi kategória1
Felsőrész1
Specifikáció
Tulajdonságok
Csúszás elleni védelem
Talp
Orrmerevítő
Talplemez
Ár
 (Ft)
4 749 Ft - 46 749 Ft