Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Farmer munkásnadrág

A farmer munkásnadrág egyszerű, mégis nagyszerű megoldás több szempontból is. Kényelmes, komfortos, könnyű benne dolgozni. A MunkaruhaDivat széles kínálatában pedig biztosan mindenki megtalálja a számításait!


14termék 114
14termék 114

Farmer munkásnadrág a MunkaruhaDivattól - ezért éri meg minket választani!

A farmer munkásnadrág nem a világ legnagyobb és legbonyolultabb találmánya. De hogy az egyik legnépszerűbb a használatot illetően, az is szinte biztos. Persze joggal merül fel a kérdés, mi a különbség az egyes webáruházak termékei között. Mi tudunk pár okot, ami megkülönböztet az átlagtól, nézzük is a legfőbb pontokat.

Farmer munkanadrágok széles választéka

A MunkaruhaDivat kínálatában számos különböző farmer munkásnadrág közül választhatnak vevőink. Legyen szó klasszikus szabású, egyenes vonalvezetésű darabról, vagy inkább szűkebb fazonról, ami a modern megjelenést preferálja, nálunk mindenki megtalálja a számításait. A kínálatunkban szereplő munkásnadrágok minőségi anyagokból készülnek, hogy hosszú éveken át megfeleljenek a mindennapos munkavégzés során felmerülő igényeknek.

Egyedi logózás, emblémázás lehetősége

Fontosnak tartjuk, hogy vevőink egyedi igényeit is kielégítsük. Ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy a farmer munkásnadrágokat logóval vagy más emblémával lássuk el, így azok tökéletesen illeszkednek a céges imázsba. Legyen szó egy kisebb cég logójáról vagy egy nagyobb vállalat teljes arculatának megjelenítéséről, mi rugalmasan kezeljük az ilyen jellegű egyedi kéréseket is.

Gyors és könnyű rendelési folyamat, korlátlanul

A MunkaruhaDivatnál kiemelten fontosnak tartjuk az ügyfél elégedettségét, ezért egyszerűvé és gyorsá tettük a rendelési folyamatot. Online felületünkön könnyedén kiválaszthatók és rendelhetők a kívánt termékek, a szállítás pedig gyorsan és megbízhatóan történik. Nálunk nincsenek felesleges adminisztrációs terhek vagy bonyolult rendelési procedúrák, így vevőink teljes kényelemben és biztonságban vásárolhatnak.

Milyen farmer munkásnadrág kombinációk léteznek?

A farmer munkásnadrágok sokféle formában és stílusban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a számára ideális kombinációt. A legnépszerűbb típusok közé tartozik a klasszikus farmer kertésznadrág, amely strapabíró anyagának köszönhetően ideális választás a kertben vagy bármilyen más szabadtéri munkavégzéshez. De a kantáros farmernadrág is kedvelt választás például, ami modern megjelenésével és praktikus zsebeivel könnyedén szintén jó választásnak bizonyul.

Az egyszerű, de nagyszerű farmernadrág

A farmer munkásnadrág nagyszerűsége egyszerűségében rejlik. Strapabíró anyagának és praktikus kialakításának köszönhetően ideális választás minden olyan munkavégzéshez, ami valamilyen fizikai aktivitást igényel. Kényelmes viseletének köszönhetően egész napos munkavégzés során is optimális kényelmet biztosít viselőjének.

A munkás farmernadrág egyszerű megjelenése és stílusa kiválóan illeszkedik a munkahelyi környezetbe, ugyanakkor szabadidős megjelenésre is alkalmas lehet. Könnyen kombinálható más munkás ruhadarabokkal, például munkapólókkal vagy munkás ingekkel, így egy egységes és professzionális megjelenést biztosítva. Tartóssága, kényelme és praktikus kialakítása révén hozzájárul a hatékony és kényelmes munkavégzéshez a mindennapi munkahelyi környezetben.

Legyen szó mezőgazdasági munkáról, építkezésről vagy bármilyen más területről, ahol a kényelem és a funkcionalitás kiemelten fontos, a munkásnadrág az egyik legpraktikusabb döntés.

Szűrés
Gyártó
Méret
Szín1
Színösszeállítás1
Összetétel1
Kopásállóság1
Anyag súlya
 (gramm/m2)
280 gramm/m2 - 430 gramm/m2
Tulajdonságok
Mosási hőfok (°C)
40 - 60
Tanúsítvány
Szabás2
Ár
 (Ft)
3 499 Ft - 43 944 Ft