Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Köpenyek

Több női munkakörben is elvárt a köpeny viselése. Ilyen például a takarító, szobaasszony, gyógyszerész vagy egyéb egészségügyi munkakör. Nézz szét a MunkaruhaDivat webáruház széles köpeny kínálatában és rendeld meg a munkakörödhöz alkalmas darabot!

Köpeny kínálat a MunkaruhaDivat.hu-n

Webshopunkban minden termékkategóriában, így a köpenyek kategóriájában is számos különböző darabot megtalálsz. A munkaköpenyek között elérhető fehér köpeny, de sok különböző színű darab is. Saját gyártású köpenyeinket különböző, minőségi anyagok felhasználásával készítjük.

Nemcsak változatos színek és anyagok közül válogathatsz, hanem a fazont tekintve is többféle kialakítással találkozhatsz. A különböző munkakörökben ugyanis szabást tekintve is eltérő elvárásokat támasztanak a munkaköpenyek viselésével szemben. Webáruházunkból éppen ezért válogathatsz rövidebb és hosszabb köpenyek közül. Emellett pedig rendelhetsz ujjatlan, rövidujjú vagy hosszú ujjú köpenyeket is.

Fontos!

Saját gyártású fehér köpenyeink 90°C-ok mosható, hipózható, fehéríthető darabok. Emellett az anyag szárítógépben szárítható. Ez a tulajdonság a COVID idején kifejezetten jelentős ezeknél a termékeknél.

Miért érdemes nálunk vásárolnod?

Bemutatóterem és átvételi pont

A legtöbb webáruház nem rendelkezik bemutatóteremmel, ami megnehezítheti a döntést. Sokan csak azután szeretnek vásárolni, hogy biztosra mentek, jó minőségű terméket vesznek. A Munkaruha Divat éppen ezért bemutatóteremmel is rendelkezik, ahol a vásárlóknak lehetősége van élőben is megtekinteni termékeinket. Címünk: 5600 Békéscsaba, Kereki út 1/1.

Ezen a címen személyesen át is tudod venni megrendelt termékeidet, amennyiben a kiszállítás helyett ezt preferálod.

Köpeny gyors kiszállítással

Ha tőlünk rendelsz, mi nem várakoztatunk meg. Bármit is rendeljünk, szeretnénk mihamarabb készhez venni. Tudjuk, milyen bosszantó, amikor heteket kell várni rendelésünkre. Éppen ezért mi a MunkaruhaDivatnál elhatároztuk, hogy nagyon szigorúan vesszük a szállítási időt. Webáruházunk Európa egyik legnagyobb futárszolgálatával, a GLS futárszolgálattal dolgozik együtt.

Amennyiben inkább GLS csomagponton vennéd át rendelésed, erre is van lehetőség. Országszerte több száz ilyen csomagpont üzemel. Ezeknél is van lehetőséged bankkártyával fizetni és csomagod átvételére 5 nap is rendelkezésedre áll.

Nemcsak köpeny, hanem más kategóriák széles kínálatából válogathatsz

A köpeny mellett számos más terméktípust is megtalálsz webshopunkban. Akár munkavédelmi bakancsot, kantáros munkásnadrágot vagy kiegészítő ruházatot keresel, nálunk biztosan megtalálod. Célunk, hogy akár egyszerű munkaruházatot, akár előírt szabványoknak megfelelő munkavédelmi öltözéket keressenek is ügyfeleink, nálunk rálelhessenek.

Prémium minőségű termékek

A MunkaruhaDivat webáruházban megtalálható termékek nagy részét mi magunk gyártjuk. A munkaruhák elkészítéséhez az anyagokat gondosan válogatjuk, hogy vásárlóinknak a lehető legjobb minőséget nyújthassuk. Azokat a termékeket, amelyek nem saját gyártásúak nívós gyártóktól szerezzük be. Olyan márkák termékeit forgalmazzuk, mint Adler/Malfini, Australian Line, Russell vagy James&Nicholson.

Szűrő az egyszerűbb keresésért

Webshopunkon több ezer árucikk található. Ilyen nagy választékban sokszor nehezen találják meg az ügyfelek a keresett terméket. Mi viszont erre is figyeltünk. Minden kategória oldalon elhelyeztünk egy részletes szűrőt. Itt többek között olyan paramétereket adhatsz meg, mint méret, árkategória, mosási hőfok, gyártó, szabvány és számos egyén tulajdonságot. Ezek által a szűrő pillanatok alatt szűkíti a találatokat és csak azokat a termékeket jeleníti meg, amelyek az általad megadott tulajdonságokkal rendelkeznek.

Regisztrációval még jobban megéri

Több előnye is van annak, ha regisztrálsz webshopunkon. Egyfelől jelentkezhetsz hűségprogramunkra és a regisztrációval 500 pontot azonnal jóvá is írunk virtuális számládon. Az 500 pont és a vásárlások alkalmával szerzett további pontok felhasználásáról szabadon dönthetsz. Emellett a regisztráció során a rendszer elmenti az adataidat, így azokat legközelebb már nem kell megadnod. Regisztrációval el is mentheted kedvenc termékeidet, hogy azokat a következő alkalommal még gyorsabban megrendelhesd.

Szűrés