Telefon elérhetőségünk péntekenként nem üzemel! A pénteki napokon e-mail címünkön tudjuk fogadni az érdeklődéseket, egyedi ajánlatkéréseket: info@munkaruhadivat.hu

Pulóverek

 

Pulóverek

 

Közkedvelt hétköznapi ruhadarabunk, akárcsak a póló. Többféle fazonban és színben készül. A szabásminta, a zsebek fajtája, a színe és a kapucni megléte mind befolyásolja a ruha stílusát. Például egy kötött, zseb és kapucni nélküli darab kifejezetten elegáns tud lenni. A kenguru zsebes és kapucnis kivitel pedig kifejezetten sportos, főleg ha díszítő csíkok is futnak az ujjakon.

 

Kínálatunkban megtalálod az Európa szerte népszerű Adler, B&C, CRS Fashion, Fruit of the Loom, Hanes, Mantis és SG darabjait. A vezető reklámtextília gyártó és -forgalmazó cégek többek között a minőségi termékeik miatt lettek ismertek és elismertek. Évtizedek alatt kikísérletezett fonalakkal és technikákkal dolgoznak, melyek nehezen elnyűhető ruhadarabokat eredményeznek. Ezekre a termékekre gyönyörűen lehet tartósan szitázni és hímezni! Nem nyúlnak ki, nem eresztik a színüket mosáskor, könnyen tisztíthatóak és kifejezetten kényelmesek.

 

Ezek a pulóverek és felsők általában kevertszálas single jersey anyagból készülnek, egyszínoldalas vetülékrendszerű kötéssel. Ez a kötésmód egy nagyon rugalmas, puha anyagot képez. Ezeknél a termékeknél minőségi gyűrűsfonással készült fonalat használnak, így az anyagra nyomtatni és hímezni is lehet.

 

 

 

Válaszd ki a színt és a fazont és mi rászitázzuk, felhímezzük a szervezeti logót, szlogent!

 

Pulóverek és felsők zsebes, zsebnélküli, cipzáros, belebújós és kapucnis kivitelben, megannyi színben!

 

Szűrés