Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Kantáros munkásnadrág

Nézz szét a MunkaruhaDivat webáruház kantáros munkásnadrág kínálatában, amely számos, fazonban és színben is változatos darabot tartalmaz. Rendeld meg még ma azt, amelyik a munkádhoz megfelelőt!


112termék 152
112termék 152

Kantáros munkásnadrág kínálatunk

Többféle munkakörben is a kantáros munkásnadrág a legmegfelelőbb viselet. Ilyen például a kertészet, de a különböző mesteremberek, asztalosok és vízvezetékszerelők kedvenc viselete is.

Portfóliónkban megtalálható uniszex, női és férfi kantáros munkásnadrág is. Amennyiben munkáltatód részéről elvárt egy adott szín, nálunk a legjobb helyen jársz. Kantáros munkásnadrág kínálatunk ugyanis számos különböző színben és stílusban tartalmaz darabokat. A praktikusság növelése érdekében elérhetők sokzsebes nadrágok is.

A munkaruháknak több funkcióval is rendelkeznie kell. Elsősorban védeniük kell a különböző külső tényezőktől, például a hidegtől. Kínálatunkban ezért bélelt kantáros munkásnadrág is megtalálható. Emellett sok munkakörben elkerülhetetlen, hogy sötétben dolgozzunk. Ez veszélyes is lehet, éppen ezért számos darabot fényvisszaverő csíkokkal láttunk el.

Kantáros munkásnadrág a MunkaruhaDivat webshopon: miért válassz minket? 

Hatalmas választék, nem csak kantáros munkásnadrág 

Nem túlzunk, amikor hatalmas választékról beszélünk. Webáruházunk több ezer terméket tartalmaz, éppen ezért bármilyen munkakörben is dolgozol, nálunk megtalálhatod a számodra megfelelő darabot. A munkavédelmi bakancsoktól és -cipőktől kezdve egészen a munkavédelmi eszközökig számos terméket megtalálsz. Nemcsak munkavédelmi és munkaruhákat forgalmazunk azonban, hanem különböző hobbi és szabadidős öltözékek is elérhetők webshopunkban.

Munkáltatóként és munkavállalóként is vásárolhatsz 

Hogy mit jelent ez pontosan? Webshopunkon nem szabunk meg rendelési mennyiség korlátot és minimumot sem. Ha új munkahelyedre szeretnél egyetlen ruhadarabot megvásárolni, nálunk erre is van lehetősége. Emellett azonban amennyiben munkáltatóként vásárolsz munkavállalóidnak nagyobb tételben, akár több száz darab megvásárlására is van lehetőséged.

Emblémázási lehetőség 

A cég logójával ellátott munkaruháknak köszönhetően a vállalat mindig hitelesebb az ügyfelek szemében és legközelebb is szívesebben választják azt a szolgáltatót. Emellett a dolgozók lojalitását és elköteleződését is nagyban növeli. A logótól nagyobb a felelősség tudatuk, hiszen tudják, hogy ők képviselik a céget.

A nálunk megrendelt darabokra igény esetén szitázással vagy hímzéssel rátesszük az általad e-mailben elküldött mintát. Válaszd ki bármely darabot, felsőt, sapkát vagy kabátot és küldd el nekünk a cég logóját vagy bármilyen mintát, mi pedig rányomtatjuk vagy rávarrjuk.

Szűrő segíti a keresést 

Egy több ezer terméket tartalmazó webáruházban sokszor nehéz lehet megtalálni azt a darabot, amelyet pontosan keresünk. Mindenkinek más igényei vannak és a különböző munkakörök is mást várnak el. Egyes ruháknak munkavédelmi szerepe is van, így meg kell felelnie bizonyos szabványoknak és előírásoknak. Míg más darabok csupán kinézetük miatt mutatnak jól az adott szakmában.

Hogy könnyedén és gyorsan megtalálhasd, amit keresel, elhelyeztünk egy szűrőt minden termékoldalon. Itt részletesen adhatod meg, hogy milyen tulajdonságokkal keresel munkaruhát. Ilyen szempontok lehetnek az ár, szín, anyag vagy esetleg gyártó. A szűrő ekkor pillanatok alatt szűkíti a találatokat, Te pedig pár kattintással meg is rendelheted a megfelelő termékeket.

Regisztrációval duplán jól jár 

Ha elképzelhető, hogy a jövőben többször is rendelsz tőlünk, érdemes regisztrálnod. Ekkor ugyanis a rendszer elmenti az adataidat, aminek begépelésével a következő vásárlás alkalmával már nem kell foglalkoznod. Emellett a regisztrációval hűségprogramunkra is jelentkezhetsz. Ez azt jelenti, hogy minden vásárlás után hűségpontokat adunk, amelyet virtuális számládon gyűjthetsz. Regisztrációkor rögtön 500 pontot jóvá is írunk. A pontokat szabadon használhatod fel.

Szűrés
Gyártó
Méret
Szín1
Színösszeállítás1
Stílus/Megjelenés
Összetétel1
Kopásállóság1
Anyag súlya
 (gramm/m2)
200 gramm/m2 - 330 gramm/m2
Kezelés
Anyag specifikáció
Felületi kezelés
Cordura/Oxford erősítés
Tulajdonságok
Mosási hőfok (°C)
40 - 60
Kollekció/Család
Tanúsítvány
Szabás2
Ár
 (Ft)
1 949 Ft - 40 644 Ft