Telefon elérhetőségünk átmenetileg nem üzemel! Az átmeneti időszakban email címünkön tudjuk fogadni az érdeklődéseket, egyedi ajánlatkéréseket: info@munkaruhadivat.hu

Pólók

 

Pólók

 

Bátran kijelenthetjük, hogy a világon az egyik legkedveltebb ruhadarab. Uniszex, így nők és férfiak egyaránt viselhetik. Egy-egy jellegzetes motívummal, szimbólummal, felirattal díszített darab feldobja öltözékünket és egyedi, lezser megjelenést kölcsönöz.

 

Szervezetek esetén ideális reklám megoldás, hiszen a rászitázott, hímzett vagy szublimált logó, szlogen egyértelműen hirdeti az adott alapítványt, céget, közösséget, egyesületet. Az egységes, ugyanakkor igényes megjelenés mindig jó benyomást kelt.

 

Használd ki ezt az "egyszerű" módját a szervezeti arculatod építésére és válaszd ki a megfelelő ruhadarabokat!

 

Kínálatunkban megtalálod a méltán népszerű cseh Adler, Malfini és az amerikai Fruit of the Loom termékeit!

 

 

Rövid-, hosszú ujjú vagy ujjatlan?

 

Karcsúsított, hosszított, többszínű?

 

Felnőtt és gyerek pólók széles választékban, melyek szitázhatóak, hímezhetőek vagy szublimálhatóak!

 

A cseh Adler vállalat az ezredforduló óta az Európai Unió egyik legdinamikusabban fejlődő márkás reklámtextil-gyártó és szállító vállalata. Kiemelt figyelmet fordítanak a termékek minőségére, a kapcsolódó szolgáltatásokra és a társadalmi felelősségvállalásra. ISO 14001:2005 és Ökotex Standard 100 tanúsítványaik is bizonyítják a termékek minőségét és környezetükre való ártalmatlanságukat. Évente kétszer készül új kollekció figyelembe véve a piac kívánalmait, a legfrissebb trendeket (szín, fazon, anyag), valamint a folyamatosan fejlődő nyomdai és hímzéses technológiával is lépést kell tartani.

 

A Malfini az Adler prémium kategóriás kollekciója. A letisztult vonalvezetésű, elegáns pólók és pólóingek azokat az urakat és hölgyeket célozzák meg, akik a hét minden napján ügyelnek megjelenésükre. A különlegességet és a luxus érzetet a kiváló minőségű anyagok, színek és fazonok biztosítják. A selymesen csillogó mercelizált pamutnak, vagy a bársonyosan puha tapintású anyagnak senki sem tud ellen állni!

 

Az amerikai Fruit of the Loom cég több mint 160 éves múltra tekinthet vissza. Európában már 3 évtizede van jelen a reklámtextília piacon. A Fruit of the Loom termékei gondos tervezői munka eredményei, melyek megfelelnek az aktuális trendeknek, a promóciós céloknak és természetesen az európai méretezésnek. A cég az Oerlikon Schlafhorst speciális fonalát, a szabadalmaztatott Belcoro-t használja termékei előállításához. Ennek köszönhetően a ruhaneműk nem csak puhák, hanem ellenállóbbak a mosással, és a mindennapi használattal szemben, ráadásul a rányomtatott minták, feliratok is élesebbek, tartósabbak, mint más hagyományos fonalból készült anyagok esetén.

Szűrés