Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Pólók

Pólók hatalmas és változatos kínálata érhető el a MunkaruhaDivat webshopban! Gyerektől felnőtt méretig, számos színben és mintával ellátva találod meg különböző fazonú pólóinkat. Rendelj még ma!

Pólók a MunkaruhaDivat.hu-n

A pólók szabásukat tekintve rengeteg típusú darabot foglalnak magukba. Ebből adódóan több szempontot is figyelembe kell venni pólóvásárlásnál.

Az egyik ilyen például az ujjának hossza.

  • Rövid ujjú póló: Ez a leggyakoribb fajta póló, amelynek ujja rövid, és a könyök felett végződik.
  • Hosszú ujjú póló: Ez a póló hosszabb ujjakkal rendelkezik, általában a csuklóig vagy az alkarig ér.
  • Ujjatlan póló, trikó: Ez a póló nem rendelkezik ujjakkal, így a karok teljesen szabadok maradnak.

A másik, amiben az egyes darabok eltérnek egymástól a nyakkivágás formája.

  • V-nyakú póló: Ennek a típusnak a nyakkivágása a betű "V" alakját követi, és a nyak vonalától lefelé szűkül.
  • O-nyakú vagy kerek nyakú póló: Ennek a pólónak a nyakkivágása kerek, de előfordulhat, hogy kissé ovális alakban a nyaktól a mellkas felé szűkül.
  • Galléros póló: Ezt a fajtát ingpólónak is nevezik, hiszen a póló egy gallérral rendelkezik a nyakkivágás körül, amely általában V alakú.
  • Henley póló: Ennek a pólónak gombok találhatók a mellkasi részén függőleges vonalban. Nyakkivágása általában O alakú, de a V-nyakkivágású Henley póló sem ritka.

A szabást követően érdemes a színekről is beszélni, ugyanis webáruházunkban hatalmas színválasztékban érhetők el a termékek. Megtalálható virtuális polcainkon fehér póló, fekete póló, amelyek a legnépszerűbbek. Ezek mellett pedig a színskála minden más árnyalatából válogathatsz, például csíkos vagy sailor pólók közül.

Amennyiben nem egyszínű póló után kutatsz, hanem például matróz póló vagy terepmintás darab érdekelne, úgy továbbra is nálunk jársz a legjobb helyen. Anyagát tekintve a legtöbb darab 100% pamut póló, de poliészter valamint kevertszálas termékek is elérhetők.

Végül pedig abban is biztos lehetsz, hogy nálunk megtalálod a számodra megfelelő méretet. A gyerek mérettől ugyanis egészen a felnőtt 8 XL-ig minden méretben elérhetők darabjaink.

Érdemes arra is figyelni, hogy mekkora hőfokon mosható az adott termék és szárítható-e szárítógépben. Ezeket az adatokat minden termékünknél feltüntetjük.

Pólók a MunkaruhaDivattól - ezért rendelj tőlünk!

Hatalmas kínálat, nem csak pólók 

Készletünkben számos típusú ruházat megtalálható a szabadidős és sportruházatoktól kezdve, az irodai és hétköznapi viseleten át egészen a munkavédelmi és munkaruházatokig. Webáruházunk több ezer terméket forgalmaz, hogy biztosan mindenki megtalálhassa a számára szükséges darabokat.

Szupergyors kiszállítás

Ha tőlünk rendelsz, biztos lehetsz benne, hogy nem kell hosszasan várakoznod csomagod megérkezésére. Amint beérkezik hozzánk rendelésed, neki is látunka  csomag összeállításának, hogy a következő adaggal átadhassuk azt a futárszolgálatnak, ami kiszállítja a rendeléskor megadott címre. Ennek köszönhetően maximum 3-4 munkanapot kell csupán rendelésed megérkezéséig várnod.

Pólónyomtatási lehetőség

Amennyiben céglogóval látnád el munkavállalóid munkaruházatát, vagy barátaid számára készíttetnél egyedi, vicces ruházatot, nálunk erre is van lehetőség. Nem kell a rendelés után pólónyomtató céget keresned, tőlünk rendelheted a ruhákat egyből mintával ellátva. Ehhez küldd el nekünk e-mailben a kész mintát és válaszd ki, hogy milyen technikával szeretnéd az emblémázást: digitális textilnyomás, szitázás vagy hímzés.

Részletes szűrő az egyszerű keresésért

Egy ekkora webáruházban könnyű lehet eltévedni, ha nincs megfelelő segítség a kereséshez. Mi minden kategóriaoldalra elhelyeztünk egy részletes szűrőt, amelyben különböző preferált paramétereket adhatsz meg. Ezáltal a szűrő szűkíti a találatokat, te pedig pillanatok alatt megtalálhatod azt a konkrét darabot, amelyet keresel.

Szerezz be mindent még ma remek ár-érték arányban!

Szűrés