Munkásnadrág

Számos munkakörhöz szükséges a minden szempontból megfelelő öltözet. A munkaruháknak védenie kell a hideg ellen és a munkából eredő esetleges kockázatos tényezők ellen, valamint biztonságosnak kell lennie a sötétben is. Tekintsd meg széles munkásnadrág kínálatunkat!


233termék 152

Trend derekas munkásnadrág Dura Max

9 349 Ft
233termék 152

Munkásnadrág kínálat a MunkaruhaDivat webshopon 

Derekas munkásnadrág kínálatunkban számos típusban érhetők el termékek. Nem szerint uniszex és férfi munkásnadrág, praktikusság szempontjából sokzsebes és lengőzsebes munkásnadrág is elérhető. A választék színek tekintetében is igen széles, így amennyiben munkahelyeden előírás egy adott szín viselése, webshopunkban biztosan megtalálod a megfelelőt.

Nem csak a praktikumra és munkavédelemre törekedtünk termékeink kialakításakor, így szabást tekintve minden nadrágunk divatos munkásnadrág. Kínálatunkban a legtöbb munkásnadrág fényvisszaverő csíkokkal van ellátva, így remek és biztonságos választás abban az esetben is, ha munkádat sötétben végzed. A hidegben végzett munkához pedig ajánljuk a bélelt munkásnadrágokat.

Munkásnadrág kínálat: miért érdemes tőlünk rendelni? 

Széles választék 

Webáruházunk több ezer terméket tartalmaz, hiszen minden munkakör előírásai különböznek, legyenek azok a viseletre vonatkozó szabványok vagy szimplán csak a kinézet. Webshopunk létrehozásakor célunk az volt, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő munkaruhát.

Nálunk az előírt szabványoknak megfelelő munkavédelmi cipőktől kezdve egészen a szabadidős öltözékig, például baseball sapka, rengeteg ruhatípus megtalálható. Olyan munkaruhákat is megrendelhetsz, amelyeknek nincs munkavédelmi funkciójuk, mégis kötelező viselet az adott munkavégzés során. Ilyenek például az orvosi munkaruhák vagy séfköpenyek.

Részletes szűrő 

Egy ekkora webshopban könnyű elveszni és nehéz megtalálni pontosan azt a darabok, azokkal a tulajdonságokkal, amit keresünk. Mi erre is gondoltunk, így minden kategóriaoldalon elhelyeztünk egy részletes szűrőt. Itt többek között kiválaszthatod a gyártót, anyagot, árkategóriát, nemet vagy színt. A szűrő pillanatok alatt szűkíti a keresést, hogy Neked már csak abból a néhány termékből kelljen választanod, amelyek megfelelnek elvárásaidnak.

Prémium minőségű termékek 

A MunkaruhaDivat webáruház egytől egyig nívós márkák termékeit forgalmazza. Olyan gyártókét, akik az évek során tanúbizonyságot tettek minőség terén. Célunk, hogy a nálunk megvásárolt termékeket hosszú évekig használhasd munkád vagy szabadidős tevékenységed során.

Nem korlátozzuk a megrendelhető mennyiséget

Amennyiben munkavállalóid számára vásárolod termékeinket, úgy biztosan nagyobb tételben szükséges rendelned. Ellenben magánemberként, a hobbinkhoz csak kisebb mennyiségű ruhadarab megvásárlása szükséges. Nálunk mindkettő lehetséges. Egyetlen darabot ugyanúgy megrendelhetsz, mint több százat.

Logózási lehetőség

Termékeink mindegyikén van lehetőség hímzett vagy nyomtatott/szitázott minta, logó elhelyezésére, amit mi magunk meg is csinálunk. Válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket és küldd el nekünk a felvarrni/nyomtatni kívánt mintát!

Egy céges logóval ellátott munkaruha sokkal hitelesebb az ügyfelek szemében. Nagyobb bizalmat szavaznak a szolgáltatónak és a vállalatnak. Nemcsak az ügyfelekre, de a dolgozókra is pozitív hatással van a logózott munkaruha, hiszen növeli a lojalitásukat és elköteleződésüket.

Munkásnadrág gyors kiszállítással 

Bármit is rendeljünk online, szeretnénk minél hamarabb kézhez kapni azt. A MunkaruhaDivat munkatársai ügyelnek arra, hogy a rendeléseket a lehető leghamarabb feldolgozzák és összeállítsák. Így csupán néhány munkanapot kell várnod termékeid megérkezésére.

Regisztrációval gyorsabb

Amennyiben regisztrálsz weboldalunkon, csak egyszer kell megadnod adatait és azokat a rendszer elmenti. A következő vásárlásnál így már nem kell ezzel foglalkoznod, a termékeket csupán pár kattintással kosárba rakhatod és meg is rendelheted. A regisztrációval pedig cégünk hűségprogramjára is jelentkezhetsz.

Szűrés
Gyártó
Fazon1
Fazon specifikáció
Kollekció/Család
Nem-szerint
Szín1
Színösszeállítás1
Stílus/Megjelenés
Összetétel1
Bélés/Belső réteg
Kopásállóság1
Anyag súlya
 (g)
190 g - 430 g
Felhasználási terület
Kezelés
Felületi kezelés
Cordura/Oxford erősítés
Tulajdonságok
Anyagok/Szövetek
Mosási hőfok (°C)
30 - 60
Méret
Méret (munkaruházat)
Tanúsítvány
Szabás2
Ár
 (Ft)
2 249 Ft - 50 949 Ft