Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Beanie sapka, kötött sapka

A beanie a sapkák igazi klasszikusa, hiszen már az első darabok ezzel a technikával készültek. Népszerűsége a mai napig töretlen. Bármilyen egyéniség is legyél, igyekeztünk olyan kínálatot összeállítani, hogy megtaláld a számodra a leginkább megfelelő modellt. Beanie sapkák - szinte bármilyen célra megfelelő választék. Legyen az akár sportra, divatra, vagy munkára, reklámra, stb., jó eséllyel megtalálod a tökéletes darabot a MunkaruhaDivat kínálatából!


575termék 152
575termék 152

Mi az a beanie sapka?

A beanie sapka divatos és praktikus viselet, melynek kialakítása könnyű, laza illeszkedésű és általában kötött vagy horgolt anyagból készül. Az ilyen típusú sapkák széles körben elterjedtek, és az évek során számos stílusban és színben elérhetőek lettek. Lényegében a kötött, téli sapka lazább verziójaként is emlegethető.

Kiválóan alkalmas a hideg időjárás elleni védelemre, mivel szorosan illeszkedik a fejre, lefedve annak nagy részét, beleértve a füleket is. Ezen kívül sokan szeretik viselni őket kényelmes hétköznapi viseletként is, és a széles választékban elérhető színek és minták lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább kifejező és stílusos darabot. Így a beanie sapka nemcsak divatos kiegészítő, hanem olyan funkcionalitással is rendelkező öltözékdarab, ami sokféle szituációban is praktikusan és stílusosan használható.

Férfi és női beanie sapkák

A beanie sapkák ún. uniszex termékek, vagyis mind férfiak, mind nők szívesen viselik. Az egyediségüket és sokoldalúságukat tekintve ezek a sapkák könnyen illeszkednek a mindennapi viselethez és különböző stílusokhoz. A férfi és női beanie sapkák közötti különbség gyakran a dizájnban, a színekben vagy a dekorációkban mutatkozik meg. Néhányan előnyben részesítik a letisztultabb, egyszínű változatokat, míg mások a mintás vagy díszített modelleket részesítik előnyben.

Ezek a sapkák nemcsak praktikusak hideg időben, hanem divatos kiegészítők is, amelyek személyes stílusunk kifejezésének kiváló eszközei lehetnek. Legyen szó laza hétköznapi megjelenésről vagy egy divatosabb összeállításról, a beanie sapka remek választás lehet a fejfedők között. Az évszakok változásával együtt szezonális stílusokat és trendeket kínálnak, így könnyen megtalálhatod a számodra leginkább megfelelőt.

Beanie sapkák széles választékban - vásárolj a MunkaruhaDivattól!

A MunkaruhaDivat online áruházában kiváló minőségű ruhadarabokat találsz. A divatos és praktikus kiegészítők között is megtalálhatók a népszerű beanie sapkák. Vásárlóink számára kiemelten fontosak az alacsony árak, de nemcsak az árak, hanem a termékek tartóssága és kényelme is kiemelkedő szempont. A sapkák esetében is olyan darabokat kínálunk, amelyek kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készültek, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot és a maximális viseleti kényelmet.

Webáruházunk széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az egyéni stílusához és igényeihez leginkább illő beanie sapkát. Rendelésed során nemcsak minőségi darabokat kapsz, de a gyors és megbízható kiszállítás, valamint az egyszerű rendelési folyamat is hozzájárul ahhoz, hogy a vásárlás ne csak hatékony, hanem kellemes élmény legyen számodra. A MunkaruhaDivat.hu-n keresztül való vásárlás során tehát minőségi termékeket szerezhetsz be amellett, hogy a kényelmes és gördülékeny vásárlási élmény is garantált.

Szűrés
Gyártó
Alcsoport
Nem-szerint
Méret
Szín1
Színösszeállítás1
Stílus/Megjelenés
Összetétel1
Bélés/Belső réteg
Anyag súlya
 (gramm/m2)
32 gramm/m2 - 340 gramm/m2
Anyag specifikáció
Tulajdonságok
Anyagok/Szövetek
Mosási hőfok (°C)
30 - 40
Tanúsítvány
Ár
 (Ft)
949 Ft - 8 349 Ft