Telefon elérhetőségünk átmenetileg nem üzemel! Az átmeneti időszakban email címünkön tudjuk fogadni az érdeklődéseket, egyedi ajánlatkéréseket: info@munkaruhadivat.hu

Higiéniai maszkok

 

Higiéniai maszk

 

Egészségügyi maszk viselésekor nem kizárólagosan a maszkot viselőt kell védeni, hanem közvetlen környezetét is. Az orvosi maszk ugyanis meggátolja a cseppfertőzés útján terjedő betegségeket. Orvosi maszk viselete elengedhetetlen műtétek során, illetve olyan helyzetekben, ahol a dolgozó arca közel kerül munkája tárgyához. Például, a fogorvosoknak elengedhetetlen az orvosi maszk, vagy akár laboratóriumi dolgozóknak is.

 

Sűrűbben lakott területeken, például fővárosokban és tömegközlekedésen előfordul, hogy egészségügyi maszkot viselő emberrel találkozunk. Influenza esetén ez egy nagyon intelligens megoldás, hiszen az orvosi maszk segítségével nem csak saját magát védi további megbetegedésektől, hanem környezetét is, nehogy mások elkapják tőle a betegséget.

 

Az egyszer használatos egészségügyi maszkokat általában gyűjtő csomagolásban értékesítjük. A termék leírásoknál megtalálod a pontos adatokat!


30termék 130
30termék 130

Eldobható higiéniai maszkok a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

 

 

 

 

 

Munkaruhadivat.hu

 

Munkaruhadivat.hu

 Fáma-Nett Kft.

 5700 Gyula, Kossuth tér 3.

 

Szűrés
Gyártó
Alcsoport
Szín1
Összetétel1
Mosási hőfok (°C)
60 - 95
Ár
 (Ft)
19 Ft - 499 Ft