Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Kabátok, dzsekik

Dzseki, kabát (Hybrid, Steppelt, Softshell)

  

 

Az őszi és téli szezonban fokozottan kell óvni kritikus testtájainkat, mert egy-egy nagyobb megfázás maradandó nyomot hagyhat. Készüljünk fel a dermesztő hidegre és védjük meg hátunkat, derekunkat!

A dzseki, kabát általában steppelt, poliészter anyagból készül, vatelin vagy poliészter béléssel, cipzáros kivitelben.

A softshell egy speciális anyag, mely víz- és szélálló, ugyanakkor légáteresztő. Roppant komfortos viselet sportoláshoz, fizikai munkához.

A munkás dzsekik készülhetnek pamut vagy kevertszálas anyagból. Ezek fokozottan kopásálló anyagok, melyek dupla vagy tripla varrással készülnek, a kopásnak kitett részeken erősítő foltokkal. A sok kis funkcionális zsebnek köszönhetően nagyban megkönnyítik a munkavégzést. Kínálatunkban a nagy munkavédelmi ruházati gyártók mellényei és a saját gyártású, jó minőségű "Fáma" darabok is megtalálhatóak!

A jobb oldalon található szűrő segítségével kiválaszthatja, milyen márkájú, színű, összetételű, fazonú, illetve grammsúlyú, stb... dzsekire van szüksége!

 

Nőknek és férfiaknak egyaránt kínálunk polár, steppelt, bélelt, softshell, hybrid és softshell dzsekiket. A férfiak válogathatnak a sokzsebes, kopásálló munkás dzseki, illetve kabát közül is!

 

 

 Férfi hybrid dzseki, női hybrid dzseki, női crossover dzseki, férfi crossover dzseki, steppelt dzseki, átmeneti dzseki, téli dzseki, softshell dzseki, polár női dzseki, steppelt női dzseki, átmeneti női dzseki, téli női dzseki, softshell női dzseki, polár női dzseki, munkás dzseki, munkás női dzseki, kabát a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

 

Munkaruhadivat

Munkaruhadivat.hu

Szűrés