Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Csizma, gumicsizma

A nedves, saras körülmények közt végzett munkához a legjobb választás egy gumicsizma vagy kalucsni. Ez a viselet a nem kívánatos balesetektől és betegségeltől is megvéd. Tekintsd meg széles és minőségi kínálatunkat és rendeld meg még ma a neked megfelelőt!

Gumicsizma választék a MunkaruhaDivat webhsopon

Kínálatunkban számos típusú gumicsizma, habcsizma található meg a hagyományostól egészen a kifejezetten férfiaknak, nőknek és gyerekeknek valókig. Emellett kifejezetten munkavédelmi gumicsizma is elérhető. Minden egyes darab vízálló, egyes gumicsizmák pedig olajálló talppal is rendelkeznek, vagy saválló anyagból készültek. Választékunkban rengeteg különböző színben választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet. A fehértől a feketéig minden színárnyalatban rendelkezünk gumicsizmával. Emellett egyes típusok divatos mintákkal vannak ellátva.

Gumicsizma kínálatunkban megtalálsz hosszú- és rövidebb szárú darabokat, valamin többféle kalucsni is elérhető. A gyerekek számára pedig különféle mesefigurás, unikornisos és állatkás csizmát találsz webshopunkban, amelyek egyben bélelt darabok is, így a hideg téli időben is kitűnő választás. A bélés ezekből a csizmákból kivehető, így akár melegebb időben is remek választás. Mindemellett nívós márkák termékei közül válogathatsz.

Mikor előnyös a gumicsizma viselése?

Gumicsizmát általában akkor viselünk, amikor vizes vagy akár kifejezetten sáros körülmények között kell dolgoznunk, vagy egyszerűen csak esős időben indulunk útnak. Ezek mellett azonban a megfelelően kialakított gumicsizma a váratlan balesetek és kellemetlen betegségek ellen is védelmet nyújt. Egyes munkakörökben pedig kifejezetten előírt viselet.

Munkavédelmi szempontból három kategóriába sorolhatjuk a gumicsizmákat: orrvédő nélküli, orrvédővel ellátott és orrvédővel és talpszúrás elleni védelemmel ellátott gumicsizma csoportokba.

Gumicsizma, kalucsni - miért érdemes tőlünk rendelned?

Szuper gyors kiszállítás

A MunkaruhaDivat munkatársai szigorúak a kiszállítási időt illetően. Bármilyen munka- vagy munkavédelmi ruházatról legyen is szó, tudjuk, hogy minden ügyfelünknek fontos, hogy mihamarabb használatba vehesse. Akár munkáltatóként rendelsz dolgozóid számára nagyobb mennyiségű munkaruhát, akár saját magad számára veszel 1-2 új darabot, mi minden esetben vállaljuk a maximum 3-4 munkanapon belüli kiszállítási időt.

Emblémázási lehetőség

Ha munkaruházatot rendelsz, érdemes azt egyből logóval ellátva beszerezni. A cég logóját tartalmazó munkaruházat ugyanis nemcsak az ügyfelek szemében növeli a márka hitelességét, hanem a munkavállalókat is lojálissá teszi, hiszen a ruhát viselve ők képviselik a céget. Küldd el nekünk e-mailben a mintát, amit szeretnél a ruhán látni, illetve válaszd ki az emblémázási módszert: digitális textilnyomtatás, szitázás, hímzés. Kisebb és nagyobb megrendelésnél egyaránt van lehetőséged logóztatást kérni.

Regisztrációval méginkább megéri

A MunkaruhaDivat webshopban regisztrációval méginkább megéri vásárolni, ugyanis minden rendelés után hűségpontokat írunk jóvá virtuális számládon. Sőt, a regisztrációval automatikusan a tiéd 500 pont, amit szabadon használhatsz fel a vásárlásaid alkalmával. Mindezek mellett további előnye is van a saját felhasználói fióknak. Ilyen például a "Kedvenceim" menüpont, ahova elmentheted kedvenc termékeidet, így azokat később pillanatok alatt megtalálod és ismét megrendelheted. Végül pedig a regisztráció során megadott adatokat a rendszer automatikusan elmenti, így azokat a vásárlások alkalmával nem szükséges újra és újra megadnod.

Széles kínálat

A MunkaruhaDivat webáruház több ezer terméket forgalmaz, melyek között népszerű márkák termékei és saját gyártású darabok egyaránt megtalálhatók. Kínálatunkban az olyan munkavédelmi ruházatoktól kezdve, mint a munkavédelmi bakancs vagy -kesztyű egészen a hagyományos munkaruhákig, mint orvosi- vagy szakácsköpeny, számos kategóriában találsz termékeket. Ezek mellett pedig hétvégi és hobbi ruházatok is elérhetők, például divatos pólóruha, vagy túra ruházatok.

Szűrés