Téli munkavédelmi bakancs, csizma

 

Téli munkavédelmi bakancs, csizma

 

Egy jól megválasztott téli bakancs segítségével váratlan balesetek és kellemetlen betegségek is megelőzhetőek! Bizonyos munkakörökben előírás a megfelelő védelemmel rendelkező téli cipő viselete, a balszerencsés helyzetek elkerülése végett. A téli munkavédelmi bakancsokat is három csoportra szoktuk bontani:

 

A jobb oldalon található szűrő segít a könnyebb eligazodásban!

 

Egy téli bakancsnak a kiváló hőszigetelő képességen felül nem csak funkcionálisnak, hanem kényelmesnek is kell lennie! 8 vagy akár 24 órán keresztül is talpon lehetünk, így egy rosszul megválasztott darab megkeserítheti a munkánkat. Fontos, hogy a téli cipő stabil alátámasztást nyújtson, ugyanakkor kényelmes is legyen, hiszen lábaink helyzete kihatással van gerincünkre! A téli bakancsok különféle bélésekkel készülnek, de a szőrmebéléses lábbelik a jellemzőek, hogy télen, illetve hűtőházakban dolgozók számára biztosított legyen a hideg elleni védelem.

 

A téli bakancsok főbb tulajdonságait megtalálod a termék leírásoknál!

 

Ha nem tudsz választani, keress minket és segítünk neked!


62termék152
62termék152

 

Téli munkavédelmi bakancsok, cipő, valamint csizma a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

 

Strapabíró, előírásoknak megfelelő és kényelmes téli bakancsok

 

Válassz kínálatunkból, ahol több gyártó különféle fazonú téli cipőit találod!

 

Minden téli cipő, valaimnt bélelt csizma megfelel a 89/686/EGK irányelv és a 18/2008. (XII.3.) SZMM rendelet előírásainak! A téli bakancsokat az EN ISO 20345 és EN ISO 20347 szabványok szerint készítik. Az EN ISO 20344 szabvány a munkavédelmi bakancsokkal szemben támasztott általános követelményeket és vizsgálati módszereket taglalja, mely kizárólag az előbb említett két munkavédelmi cipő szabványokkal együtt használható!

Szűrés
Gyártó
Nem-szerint
Szín1
Bélés/Belső réteg
Védelem1
Védelmi kategória1
Fazon1
Felsőrész1
Specifikáció
Tulajdonságok
Csúszás elleni védelem
Talp
Méret
Ár
 (Ft)
4 749 Ft - 104 949 Ft