Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Munkavédelmi szandál

Széles munkavédelmi szandál kínálatunk minden darabja megfelel az előírt szabványoknak, így teljes védelmet biztosít az adott munkakörben. Tekintsd meg kínálatunkat és rendelj még ma!

Munkavédelmi szandál funkciója

Egy munkavédelmi szandál elsődleges feladata, hogy megvédje viselőjét a munkakörből adódó esetleges kockázatoktól, nedvességtől, szúró-vágó eszközöktől, zuhanó tárgyaktól stb. Emellett azonban nagyon fontos, hogy kényelmes is legyen, hiszen általában akár 8 órát is eltölt benne viselője.

A kínálatunkban megtalálható darabok minőségi termékek, amelyek minden feladatukat megfelelően ellátják a védelemtől a kényelemig.

Munkavédelmi szandál - szabványok jelentése

A munkavédelmi lábbeliknek, például munkavédelmi cipőnek vagy -bakancsnak és munkavédelmi szandálnak is meg kell felelnie különböző előírt szabványoknak a munkakörtől függően.

EN ISO 20345

SB - Orrmerevítővel ellátott, amely megvéd a 200 J energiájú zuhanó, leeső tárgyak ellen és 15 kN nyomás elleni védelmet biztosít.

S1 - Rendelkezik az SB standard tulajdonságaival + zárt kéregrésszel, antisztatikus tulajdonságokkal, olajálló talppal, energiaelnyelő sarokrésszel rendelkezik.

S1P - Rendelkezik az S1 standard tulajdonságaival + talpátszúrás elleni védelemmel rendelkezik

EN ISO 20347

OB - Megfelel a szabvány alapvető előírásainak.

O1 - Zárt kéregrésszel, antisztatikus tulajdonságokkal, energiaelnyelő sarokrésszel rendelkezik

Munkavédelmi szandál - miért rendeld tőlünk?

Széles termékkínálat - nem csak munkás szandál

Webáruházunk több ezer terméket forgalmaz, amelyek között nívós gyártók termékei és saját gyártású darabjaink is megtalálhatók. Nemcsak munkaruházatot rendelhetsz azonban, hanem különböző hétvégi és mindennapi viseleketek is, mint például a nagyon népszerű galléros póló vagy pólóruha.

Nálunk 1 db terméket ugyanúgy lehetőséged van rendelni, mint akár több száz darabot, így munkavállalók saját maguknak és munkáltatók dolgozóik számára egyaránt megrendelhetik a szükséges ruházatot a szükséges mennyiségben.

Részletes szűrő

Problémát okozhat egy ekkora webshopon a keresett termékek megtalálása, hiszen sok esetben hosszas görgetés szükséges hozzá. Mi viszont szeretnénk oldalunkat igazán felhasználóbaráttá tenni, így nálunk ez nem gond. Minden kategóriaoldalon elhelyeztünk egy részletes szűrőt, amivel sokkal könnyebb és gyorsabb a keresés. Csak jelöld meg, milyen tulajdonságokkal keresed az adott darabot (pl. szín, márka, méret, anyag stb) és a szűrő pillanatok alatt szűkíti a találatokat.

Gyors kiszállítás

Mi nagyon komolyan vesszük a kiszállítási időt, hiszen tudjuk, hogy senki sem szeret hosszasan várakozni rendelésére. Tudjuk, hogy jó okkal rendeled meg termékeinket, így szeretnéd azokat mihamarabb használatba venni. Éppen ezért ha tőlünk rendelsz, biztos lehetsz benne, hogy maximum 3-4 munkanapon belül meg is érkezik a rendeléskor megadott címre.

Emblémázás

A MunkaruhaDivat webshopon logóztatásra is van lehetőséged, hiszen a cég logójával ellátott munkaruha növeli az ügyfelek bizalmát és a szemükben a cég hitelességét is. Nem beszélve a munkavállalókról, akik a logózott munkaruhát viselve lojálisabbak, hiszen ők képviselik a céget. Küldd el nekünk e-mailben a kész mintát vagy feliratot és mi hímzéssel, digitális textilnyomtatással vagy szitázással elhelyezzük a textílián.

Szűrés