Telefon elérhetőségünk átmenetileg nem üzemel! Az átmeneti időszakban email címünkön tudjuk fogadni az érdeklődéseket, egyedi ajánlatkéréseket: info@munkaruhadivat.hu

Trucker sapkák

Trucker sapka - hátul hálóval (mesh)

 

A trucker/mesh - vagy más néven kamionos 5 és 6 paneles egy-, illetve többszínű összeállítású baseball sapka a többi baseball sapkától eltérően kevésbé zárt. Az eleje általában vászonból-, vagy könnyű szivacsos anyagból készült,még hátsó paneljei pedig hálós kialakítással rendelkeznek. Áltában meghajtott napellenzővel és hátul állítható műanyag patenttal készül.

Ebben a kategóriában lévő sapkák nyomásra és hímzésre is alkalmasak. A szívacsos elülső panellel rendelkező sapkákat nem ajánljuk embléámázásra, azonban a vászon első panelekkel rendelkező mesh sapkákat igen.

A jobb oldalon található szűrő segítségével kiválaszthatja, milyen márkájú, színű, illetve összetételű sapkára, illetve baseball sapkára van szüksége!

Minden célra megfelelő választék. Legyen az akár sportra, divatra, vagy munkára, reklámra, stb. Mindent megtalál a különböző gyártók kínálatából!

Egyszerre lehet retro és stílusos, illetve kaphat egy könnyű sapkát a forró nyári napokra.


313termék 152
313termék 152

Baseball sapka, sapka, napellenzős sapka, trucker sapka, trucker baseball sapka, mesh sapka, mesh baseball sapka, retro baseball sapka és trucker cap a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

 

 

 

Munkaruhadivat

Munkaruhadivat.hu

Szűrés
Gyártó
Alcsoport
Nem-szerint
Panelek száma
Napellenző
Szín1
Színösszeállítás1
Stílus/Megjelenés
Összetétel1
Anyag súlya
 (g)
42 g - 465 g
Kezelés
Tanúsítvány
Ár
 (Ft)
749 Ft - 7 424 Ft