Kategóriák

Gyártók

Gyártó
Típus
Ár

Házhozszállítás

Partnerek

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Trucker baseball sapka - hátul hálóval (mesh)

Főkategória >Sapka, baseball sapka, kalap, sál, halász kalap, fullcap >Trucker baseball sapka - hátul hálóval (mesh)

Trucker baseball sapka - hátul hálóval (mesh)

 

A trucker/mesh - vagy más néven kamionos 5 és 6 paneles egy-, illetve többszínű összeállítású baseball sapka a többi baseball sapkától eltérően kevésbé zárt. Az eleje általában vászonból-, vagy könnyű szivacsos anyagból készült,még hátsó paneljei pedig hálós kialakítással rendelkeznek. Áltában meghajtott napellenzővel és hátul állítható műanyag patenttal készül.

Ebben a kategóriában lévő sapkák nyomásra és hímzésre is alkalmasak. A szívacsos elülső panellel rendelkező sapkákat nem ajánljuk embléámázásra, azonban a vászon első panelekkel rendelkező mesh sapkákat igen.

A jobb oldalon található szűrő segítségével kiválaszthatja, milyen márkájú, színű, illetve összetételű sapkára, illetve baseball sapkára van szüksége!

Minden célra megfelelő választék. Legyen az akár sportra, divatra, vagy munkára, reklámra, stb. Mindent megtalál a különböző gyártók kínálatából!

Egyszerre lehet retro és stílusos, illetve kaphat egy könnyű sapkát a forró nyári napokra.


Sorrend:

prev
next

-47%

prev
next

Sorrend:

Baseball sapka, sapka, napellenzős sapka, trucker sapka, trucker baseball sapka, mesh sapka, mesh baseball sapka, retro baseball sapka és trucker cap a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

 

 

 

Munkaruhadivat

Munkaruhadivat.hu