Galléros póló, ingpóló

 

Galléros póló, ingpóló

 

Az egyik legkedveltebb ruhadarabunk "elegánsabb" változata. Kiváló megoldás hétköznapokra és munkába. Ez a ruhadarab félúton mozog a laza póló és az elegáns ing között, így tökéletes megoldást nyújt, ha nem akarunk sem alul- sem túlöltözöttek lenni.

Az ingpólók eleganciáját tovább növeli a sűrűbb szövésű, általában piké anyag is. Ennek köszönhetően a ruha tartósabb, nem nyúlik ki, nem kopik el olyan könnyen.

 

Ha ragaszkodunk a hétköznapi eleganciához, válasszunk galléros pólót!

 

Az ingpóló a pólóhoz hasonlóan szitázható, hímezhető. Igényes megoldás szervezetek és vállalatok számára!

 

 

Válassz elegáns ingpólót vállalkozásodhoz!

 

Mi megnyomjuk, kihímezzük logódat, szlogenedet, neked csak a póló színét és márkáját kell kiválasztanod!

 

Póló nőknek, férfiaknak és gyerekeknek rövid és hosszú ujjal, többféle színben!

 

A cseh Adler vállalat az ezredforduló óta az Európai Unió egyik legdinamikusabban fejlődő márkás reklámtextil-gyártó és szállító vállalata. Kiemelt figyelmet fordítanak a termékek minőségére, a kapcsolódó szolgáltatásokra és a társadalmi felelősségvállalásra. ISO 14001:2005 és Ökotex Standard 100 tanúsítványaik is bizonyítják a termékek minőségét és környezetükre való ártalmatlanságukat. Évente kétszer készül új kollekció figyelembe véve a piac kívánalmait, a legfrissebb trendeket (szín, fazon, anyag), valamint a folyamatosan fejlődő nyomdai és hímzéses technológiával is lépést kell tartani.

 

A Malfini az Adler prémium kategóriás kollekciója. A letisztult vonalvezetésű, elegáns pólók és pólóingek azokat az urakat és hölgyeket célozzák meg, akik a hét minden napján ügyelnek megjelenésükre. A különlegességet és a luxus érzetet a kiváló minőségű anyagok, színek és fazonok biztosítják. A selymesen csillogó mercelizált pamutnak, vagy a bársonyosan puha tapintású anyagnak senki sem tud ellen állni!

 

Az amerikai Fruit of the Loom cég több mint 160 éves múltra tekinthet vissza. Európában már 3 évtizede van jelen a reklámtextília piacon. A cég az Oerlikon Schlafhorst speciális fonalát, a szabadalmaztatott Belcoro-t használja termékei előállításához. Ennek köszönhetően a ruhaneműk nem csak puhák, hanem ellenállóbbak a mosással, és a mindennapi használattal szemben, ráadásul a rányomtatott minták, feliratok is élesebbek, tartósabbak, mint más hagyományos fonalból készült anyagok esetén.

Szűrés