Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Munkavédelmi kesztyű

A téli munkáskesztyű senkinek a ruhatárából nem hiányozhat, aki hideg, fagyos időben dolgozni indul. Kiváló védelmet nyújt a kezeknek nemcsak a hidegtől, de biztosítja a szükséges biztonságot is a változatos munkakörülmények között. Egy jó minőségű munkáskesztyű nemcsak a hideg ellen nyújt védelmet, hanem a kényelmet és a megfelelő méretet is biztosítja, hogy zökkenőmentesen végezhesd tevékenységeidet. Nézz körül a MunkaruhaDivat.hu kínálatában!

Miért fontos a téli munkáskesztyű?

A hideg időjárásban való munkavégzés nemcsak kellemetlen, de a megfelelő védelem hiányában komoly veszélyeket is rejt magában. A téli munkáskesztyű nem csupán a hidegtől óvja a kezeidet, hanem kulcsfontosságú szerepet játszik a sérülések és balesetek megelőzésében is. A megfelelő kesztyű kiválasztása tehát nem csupán kényelmi kérdés, hanem egészséged és biztonságod is garantálja.

Méret (USA)  Méret (EU) mm
XS 6 152-178
S 7 178-203
M 8 203-229
- 8 1/2 216-229
L 9 229-254
- 1/2 242-254
XL 10 254-279
- 10 1/2 267-279
XXL 11 279-

 

Milyen munkáskesztyűt hordjunk?

A munkavédelmi kesztyűk kiválasztása az adott munkafolyamatok és veszélyek alapján történik. Például, ha mechanikai védelemre van szükség, bőr vagy műbőr alapanyagú kesztyű lehet a megfelelő választás. De fontos figyelembe venni a hideg elleni védelmet is, és olyan kesztyűt választani, ami megfelel az MSZ EN 511 szabványnak. Az érzékeny munkákhoz tervezett kesztyűk esetében pedig mindig érdemes konzultálni a munkavédelmi előírásokkal és a gyártó ajánlásaival.

A kifejezetten téli körülményekre tervezett speciális kesztyűk általában többrétegű kialakításúak, amelyek magukban foglalják a szigetelőanyagokat és a vízálló rétegeket is. Emellett például a mártott kesztyűk tenyér része extrán erősített.

A legtöbb téli darab kiváló tapadással rendelkezik, hogy megakadályozza az eszközök kiesését a hidegben vagy nedves környezetben végzett munka közben. A kényelmes illeszkedés és a mozgás szabadsága is fontos szempont, hiszen a munkavégzés hatékonyságát és a dolgozó kényelmét is elősegíti. A modern anyagok és technológiák alkalmazásával a téli munkakesztyűk ma már nemcsak hatékony védelmet biztosítanak, hanem stílusos megjelenésükkel is hozzájárulnak a dolgozók professzionális megjelenéséhez.

Mekkora védőkesztyűt válasszak magamnak?

A megfelelő méret kiválasztása nemcsak kényelmi szempont, hanem a hatékony védelem alapja. A túl nagy vagy túl kicsi kesztyű nemcsak kényelmetlenséget okozhat, de csökkentheti a védőhatást is. Az előírt mérési módszerek alkalmazása és a mérettáblázatok pontos betartása segítenek abban, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretet, optimalizálva ezzel a kesztyű teljesítményét és viselési kényelmét.

A megfelelő méret kiválasztása során fontos figyelembe venni a különböző típusú munkákhoz és időjárási körülményekhez való alkalmazkodást. A túl laza kesztyű könnyen lecsúszhat, megakadályozva ezzel a megfelelő fogást és mozgást. Ellenkező esetben a túl szoros kesztyű szűkítheti a vérkeringést, ami kényelmetlenséget és akár sérülést is okozhat. A megfelelő méretű téli munkakesztyű biztosítja, hogy a dolgozó teljesíthessen minden feladatot a hideg körülmények között is, minimális kényelmetlenséggel és maximális védelemmel.

Téli munkáskesztyű vásárlása gyorsan és egyszerűen, online

A MunkaruhaDivat.hu webshopban könnyedén beszerezheted kiváló minőségű téli kesztyűinket - magánszemélyeknek és munkavállóknak egyaránt -, kedvező áron. Amennyiben fontos számodra a tartósság és kényelem, jó helyen jársz, hiszen kínálatunkban kizárólag olyan termékeket találsz, amelyek kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készültek.

Minden célra megfelelő választék áll rendelkezésedre. Legyen szó akár sportról vagy divatról, téli kesztyűink széles választékából mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Nyomásra és hímzésre is alkalmasak, így személyre szabhatod őket.

Amikor tőlünk rendelsz, biztos lehetsz benne, hogy minőségi téli munkáskesztyűk jutnak el hozzád, méghozzá a lehető legkedvezőbb áron. Gyors és megbízható kiszállítást garantálunk, valamint egyszerű rendelési folyamatot, hogy a vásárlás teljes mértékben kellemes élmény legyen számodra. Várunk szeretettel a MunkaruhaDivat.hu webshopjában!

Szűrés