GLS kiszállítással a csomag feladásától számítva a szállítási idő általában 1, maximum 2 munkanap.
Más futárszolgálat választása esetén nem tudjuk garantálni a gyors kiszállítást!

Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadniinfo@munkaruhadivat.hu

Férfi rövidnadrág

Fedezd fel a MunkaruhaDivat webshop férfi rövidnadrág kínálatát és válaszd ki a hozzád illő színben és méretben. Rendelj még ma akár nagy mennyiségben is!


90termék 152
90termék 152

Férfi rövidnadrág választék a MunkaruhaDivat.hu-n

Webshopunk virtuális polcain nemcsak kényelmes, de stílusos szabású darabokat találsz. A nadrágokat többféle színben kínáljuk, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Férfi rövidnadrág kínálatunk darabjai a letisztultabb stílust kedvelők számára klasszikus színekből készültek.

A kényelmes férfi pamut rövidnadrág szellőzőképessége segít abban, hogy frissnek és kényelmesnek érezd magad egész nap. Legyen szó kirándulásról, nyaralásról vagy csak egy rövid sétáról, férfi sportos rövidnadrág kényelmes, mégis stílusos viselet.

A széles méretválasztéknak köszönhetően pedig, biztosan megtalálod a megfelelőt, ami igazán kényelmessé teszi az aktív életmódot. Az XS-től egészen a 4 XL-ig terjed a férfi rövidnadrág méret kínálata. Egyes darabokat zsebekkel láttunk el. A zsebes férfi rövidnadrág hasznos is, hiszen nem szükséges nagyobb táskát hordoznunk magunkkal, telefon, kulcs és pénztárca is tartható a zsebekben. Edzés közben hasonlóan jól jön, hogy telefonunkat magunknál tarthatjuk.

Ne habozz, válaszd a kényelmet és stílust, és rendeld meg most rövidnadrágodat!

Férfi rövidnadrág - miért érdemes nálunk vásárolnod?

Mert szuper gyorsan házhoz szállítjuk rendelésed

Bármit is rendelj online, tudjuk, milyen fontos, hogy minél hamarabb kézhez kaphasd. Bosszantó, amikor rendelésünkre heteket kell várnunk, és ezt is jól tudjuk. Éppen ezért mi szigorúak vagyunk a kiszállítási idő tekintetében. Minden vásárlónknak biztosítjuk, hogy rendelését 3-4 munkanapon belül átveheti a megadott címen. A GLS futárszolgálattal dolgozunk együtt, amely rugalmas a kiszállítási idő vagy cím módosításában, ha időközben úgy alakul, hogy mégsem leszel otthon.

Mert emblémázást is vállalunk

A legtöbb munkáltató felismerte az előnyeit annak, ha a munkaruházatra nyomtatja a cég logóját. Nemcsak a vásárlók bizalmát növeli a szolgáltatás vagy termék iránt, de a dolgozók elkötelezettségét is erősebbé teszi. Azonban hosszú időbe telhet ha a rendelés után külön pólónyomtató céget bízunk meg a logózással. Hogy megspóroljuk számodra ezt az időt, mi vállaljuk, hogy a megrendelt ruházatot - kis és nagy mennyiségben egyaránt - azonnal emblémázzuk is.

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy elküldöd e-mailben a kész mintát, és hogy az adott textília mely részére szeretnéd nyomatni. Hímzéssel, szitázással és digitális textilnyomással tesszük rá az anyagra, igényed szerint.

Mert nem csak férfi rövidnadrág rendelésére van lehetőséged

A MunkaruhaDivat webáruház több ezer terméket forgalmaz, melyben nívós gyártók darabjai és minőségi, saját gyártású termékeink is megtalálhatók. Megtalálsz nálunk munkavédelmi- és munkaruházatot, valamint sport-, szabadidős- és hétköznapi, elegáns darabokat is.

Munkavédelmi kategóriánk minden darabja (pl. munkavédelmi bakancs és -kesztyű) megfelel az előírt szabványoknak. Munkaruházataink is minőségi anyagból készültek és a praktikum mellett a stílus is helyet kapott készítésüknél (pl. kantáros munkásnadrág). Hétköznapi viseleteink között pedig olyan darabokat találsz, mint galléros póló, baseball sapkák vagy női pólóruhák.

Mert egyszerűbbé és gyorsabbá tettük a keresést

Egy ekkora webáruházban könnyű lenne eltévedni, vagy hosszasan görgetni, azonban találtunk megoldást a problémára. Minden kategóriaoldalon egy részletes szűrő segít, hogy pillanatok alatt megtaláld a keresett darabot. Neked csak meg kell adnod, hogy milyen paraméterekkel keresed (pl. szín, méret vagy gyártó), a szűrő pedig ez alapján szűkíti a keresést néhány pillanat alatt. Így gyorsan és könnyedén rendelhetsz meg mindent, amire szükséged van, kis és nagy mennyiségben egyaránt.

Szűrés
Gyártó
Termékcsoport
Alcsoport
Méret
Szín1
Színösszeállítás1
Stílus/Megjelenés
Összetétel1
Anyag súlya
 (gramm/m2)
105 gramm/m2 - 300 gramm/m2
Tulajdonságok
Anyagok/Szövetek
Mosási hőfok (°C)
30 - 40
Tanúsítvány
Szabás2
Ár
 (Ft)
499 Ft - 14 749 Ft