Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Női blúzok

Női blúzok - ezek a sokoldalú ruhadarabok évszázadok óta uralják a divat világát, és a mai napig nélkülözhetetlen részei a Hölgyek ruhatárának. Elegáns és sokféle stílusú változataikkal mindig képesek kifejezni viselőjük egyediségét és stílusát. Rendeld meg a legdivatosabb darabokat!


431termék 152
431termék 152

Női blúzok típusai

Az elegáns női blúzok olyan skálát alkotnak, amelyben mindenki könnyen megtalálhatja az ízlésének megfelelő darabot. Ezek a blúzok lehetnek könnyed, laza szabásúak, vagy éppen testhezállóan elegánsak. Az elegancia és a stílus széles skáláját képviselik, és lehetővé teszik, hogy viselőjük minden alkalomra tökéletes megjelenést érjen el.

Elegáns női blúzok

Az elegáns női blúzok a stílus és rafináltság megtestesítői. Olyan tervezői részletességgel készülnek, hogy azonnal kitűnnek a tömegből. Az elegancia, az igényesség és a letisztult vonalak összefonódnak, ezáltal lenyűgöző megjelenést biztosítanak viselőjüknek.

Ideálisak üzleti megbeszélésekhez, társasági eseményekhez vagy akár egy elegáns vacsorához is. Az elegáns női blúzok minden Hölgy gardróbjában megkapják a maguk kiemelkedő helyét.

A kreativitás szinte határtalan, a darabok mindig képesek megújulni, hogy lépést tartsanak az aktuális divattal. Választhatsz a hosszított ujjú vagy rövid ujjú változatok közül, díszített vagy letisztultabb kivitelezésből. Vagy éppen az elegáns selyem blúzok közül, amelyek kiemelkednek több szempontból is.

Elegáns selyem blúzok

A selyem a luxus és finomság érzését sugározza, ami tökéletes választás ünnepélyes eseményekre vagy fontos találkozókra. Az ilyen típusú blúzok finom kidolgozása és ragyogása azonnal emeli viselőjük eleganciáját. Igazi elegáns női ruha.

Blúz alkalmi felsők

Az alkalmi blúzok széles választékban érhetők el, és lehetővé teszik a Hölgyek számára, hogy egyaránt elegánsak és kényelmesek legyenek. Ezek a blúzok könnyedén átölelik a mindennapi életstílust, miközben megőrzik a nőiesség és a divatosság érzését.

Fekete alkalmi blúzok

A fekete alkalmi blúzok mindig is a klasszikus divat szimbólumai voltak. A fekete szín visszafogott eleganciát sugároz, valamint könnyen kombinálható más ruhadarabokkal. Legyen szó üzleti találkozóról vagy esti összejövetelről, mindig remek választás.

Alkalmi blúz moletteknek

A divattervezők egyre inkább figyelembe veszik a különböző testalkatokat és igényeket. A jól megválasztott blúz kiemelheti a női vonalakat és magabiztosságot sugározt. A szín- és mintaválaszték széles skálája pedig lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot.

Ujjatlan blúz

Az ujjatlan blúzok játékosabb és merészebb megközelítést nyújtanak. Ideálisak nyári megjelenésekhez vagy bulikhoz. Az ujjatlan dizájn kiemeli a karokat és a vállakat, és lehetővé teszi a viselőnek, hogy a ruhán keresztül is kifejezze személyiségét.

Női alkalmi blúz webáruház

A női alkalmi blúzok széles választékban érhetők el online webáruházunkban. Itt könnyen megtalálhatod a legfrissebb trendeket és a különböző stílusokat. Az online rendelési lehetőség kényelmet és gyorsaságot nyújt a vásárláshoz, illetve segít megtalálni a tökéletes női ruhát az aktuális alkalomhoz.

Női blúzok olcsón és egyszerűen a MunkaruhaDivat kínálatából!

A MunkaruhaDivat.hu kínálatában számos női blúz található meg, megfizethető áron. De ez nem jelenti azt, hogy az itt kapható blúzok ne lennének kiváló minőségűek és változatos stílusokban elérhetőek. Legyen szó munkahelyi megjelenésről vagy hétköznapi viseletről, itt garantált a stílusos és kényelmes blúzok széles választéka. A vásárlás pedig sosem volt olyan egyszerű, mint manapság!

Szűrés
Gyártó
Méret
Nyakkivágás
Szín1
Színösszeállítás1
Stílus/Megjelenés
Összetétel1
Anyag súlya
 (gramm/m2)
85 gramm/m2 - 200 gramm/m2
Ujjhossz
Kezelés
Felületi kezelés
Tulajdonságok
Anyagok/Szövetek
Mosási hőfok (°C)
30 - 60
Szabás2
Ár
 (Ft)
1 349 Ft - 35 783 Ft