Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Pólóruha

Tekintsd meg hatalmas és változatos pólóruha kínálatunkat! Válogass számos különböző színből és rendeld meg még ma a hozzád illő darabot!


33termék 133
33termék 133

Pólóruha kínálatunk

Kínálatunkban megtalálsz rövidujjú és ujjatlan pólóruhát is. Szabást tekintve vannak teljesen testre simuló darabok, valamint bővebb fazonok is. Kerek nyakú és ejtett vállú stílusban is elérhetők. Színt tekintve hatalmas kínálatból válogathatnak vásárlóink, így mindenki megtalálhatja azt a színt, amely bőr- és hajszínéhez a legjobban áll, vagy amely munkakörében előírás.

Hogyan hordható a pólóruha? 

A pólóruha hosszának köszönhetően többféleképpen is viselhető. Hordhatod nadrággal, de akár anélkül is. Testre simuló szabásának köszönhetően kifejezetten divatos viselet. Ujjatlan fazonú pólóruháink akár elegáns alkalmi viseletként is hordhatók.

Miért rendelj tőlünk? 

Pólóruha gyors kiszállítással 

Bármit is rendeljünk online, izgatottan várjuk megérkezését, főleg, ha nagy szükségünk is van rá. Ebből kifolyólag tudjuk, milyen bosszantó, ha megrendelt termékeinkre hosszú heteket kell várni. Ez a MunkaruhaDivat webshopnál nem fordulhat elő. Mi szigorúak vagyunk a kiszállítási idő tekintetében. Az Európa szintű egyik legnagyobb futárszolgálattal, a megbízható GLS-sel dolgozunk együtt. Ahogy beérkezik rendelésed, mi nekilátunk a feldolgozásának, hogy mihamarabb átadhassuk azt a futárnak. Így legkésőbb 4 munkanapon belül kézhez is kapod nálunk rendelt termékeidet.

Hatalmas munkaruha kínálat 

Webáruházunk több ezer terméket forgalmaz. Ezek közt megtalálhatók elsősorban munkavédelmi és munkaruházatok. Ilyenek például a kantáros munkásnadrág vagy a munkavédelmi cipő és bakancs. Ezek mellett szabadidő tevékenységekhez, hobbik végzéséhez való darabokat is megtalálsz, valamint olyan divatos fazonú ruházatokat, amelyek mindennapi viseletként, akár irodai munkára is megfelelőek. Ilyen például a sokak által kedvelt galléros póló, vagy divatos púlóvereink.

Szűrővel a könnyebb és gyorsabb keresésért 

Egy akkora webshopon, mint a miénk sokszor hosszasan kell görgetni, mire megtaláljuk azt a darabot, amelyet kifejezetten keresünk. Mi erre is gondoltunk és minden kategória oldalon elhelyeztünk egy részletes szűrőt. Itt megadhatod a méretet, színt, gyártót, szabványt, anyagot és még számos más tulajdonságot. Ezek alapján a szűrő pillanatok alatt szűkíti a találatokat és csak azokat a termékeket mutatja, amelyek megfelelnek az általad megadott paramétereknek. Így oldalunkon pillanatok alatt találhatsz meg mindent, amit keresel.

Regisztrációval kedvezőbb

Ha regisztrálsz weboldalunkon, jelentkezhetsz hűségprogramunkra is. Ennek előnye, hogy minden vásárlásod alkalmával hűségpontokat írunk jóvá virtuális számládon. Sőt, a regisztráció után rögtön adunk 500 pontot, amely felhasználásáról szabadon dönthetsz. Emellett regisztrált felhasználóink el is menthetik kedvenc termékeiket, így azokat a következő vásárlás alkalmával pillanatok alatt megtalálják és ismét megrendelhetik. A regisztráció megkönnyíti a jövőbeni rendeléseket is, hiszen adataidat elmentjük, így azt a rendszer automatikusan kitölti a következő vásárlásoknál.

Emblémázási lehetőség 

Nálunk nem csak munkaruházatok rendelésére van lehetőség, hanem azok logóztatására is. Számos cég dönt úgy, hogy dolgozói munkaruháján szerepeljen a vállalat logója. Ez egy okos döntés, hiszen az ügyfelek szemében hitelesebbek és megbízhatóbbak ezek a cégek. Nem beszélve arról, hogy a dolgozó ezáltal úgy érzi, ő képviseli a céget, így lojalitása és elköteleződése jelentősen nő.

Ha te is szeretnél két legyet ütni egty csapásra és megrendelt termékeidet azonnal emblémáztatnád is, akkor nálunk megteheted. Küldd el e-mailben a mintát, amelyet szeretnél a textilanyagon látni, valamint azt is, hogy hova szeretnéd a logót. Válassz emblémázási módot: digitális textilnyomtatás, szitázás vagy hímzés, majd dőlj hátra és várd rendelésed megérkezését!

Szűrés
Gyártó
Méret
Szín1
Összetétel1
Anyag súlya
 (gramm/m2)
115 gramm/m2 - 200 gramm/m2
Ujjhossz
Mosási hőfok (°C)
30 - 40
Tanúsítvány
Ár
 (Ft)
3 079 Ft - 8 254 Ft