Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Sportos munkavédelmi cipő

A sportos munkavédelmi cipő kifejezés talán furcsán hangzik, de egyre fontosabb szerepet játszik a munkavédelmi ruházat világában. Laza, trendi, de mégis szakmai, profi. Válassz pontosan ilyen darabot!


136termék 152
136termék 152

Mi az a sportos munkavédelmi cipő és miért érdemes hordani? 

A sportos munkavédelmi cipő olyan innovatív lábbeli, ami a sportcipők kényelmét és a munkavédelmi cipők biztonságát ötvözi. Ezek a cipők nem csupán a munkások egészségét és komfortját szolgálják, hanem a modern munkahelyi környezetek igényeit is kielégítik.

Nem csak esztétikailag vonzók, hanem a dolgozók teljesítményére és komfortjára is pozitív hatással vannak. A sportos megjelenés és kényelmes viselet garantált. Azoknak, akik hosszú órákat töltenek álló vagy mozgásban lévő munkakörnyezetben, kifejezetten ajánlott ez a fajta cipő, mivel hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez és a lábak megfelelő támogatásához.

A jó munkás sportcipő ismérvei

A sportos munkavédelmi cipők olyan lábbelik, amelyeket konkrétan a munkahelyi körülmények között végzett tevékenységekhez terveztek.

A cipők gyakran energiaelnyelő sarokkal rendelkeznek, ami csökkenti a lábak és ízületek terhelését a hosszú munkanapok során. A légáteresztő textil belső rétege lehetővé teszi a lábak számára, hogy lélegezzenek, így minimalizálva a kellemetlen izzadást. Az anatómiailag formázott talpbetét növeli a kényelmet és segít megelőzni a lábproblémákat. Emellett ezek a cipők elektromos kisülés elleni védelemmel is rendelkeznek, ami különösen fontos olyan munkaterületeken, ahol elektromos eszközökkel dolgoznak.

Egyes minőségi cipők talpa olajálló és csúszásmentes, mind alacsony, mind magas hőmérsékleten. Ennek az az előnye, hogy a munkavállalók bármilyen körülmények között biztonságban maradnak. A talp két különböző poliuretán sűrűségből áll. A külső talp keményebb, ami növeli a kopásállóságot, míg a belső talp lágyabb, így növelve a kényelmet és csökkentve a láb- és hátfájást.

Az acélkaplis orr pedig kiemelkedő védelmet nyújt a lábujjak és a lábfej számára, akár nagy energiájú eső és zuhanó tárgyak által okozott hatások ellen is. Ez az extra védelem azt jelenti, hogy a munkavállalóknak kevésbé kell aggódniuk az ilyen sérülések miatt, és nagyobb biztonságban dolgozhatnak. A felsoroltak pedig csak pár példa a sok közül.

Munkavédelmi sportcipő, edzőcipő a MunkaruhaDivat kínálatában

Nálunk a munkavédelmi sportcipők színes és stílusos választékára lelsz. Tudjuk, hogy a munkavédelem nemcsak a funkcionalitásról, hanem az esztétikáról is szól. Éppen ezért olyan cipőket kínálunk, amelyek nemcsak a biztonságot és kényelmet, hanem a stílust is képviselik.

Kínálatunkban megtalálhatók a legmodernebb sportos munkavédelmi cipők, amelyek eleget tesznek az általunk is felállított követelményeknek. Az egyediség és sokszínűség jegyében kínált termékeink lehetővé teszik, hogy minden munkavállaló megtalálja a számára leginkább megfelelő cipőt. Legyen szó könnyű futócipőről vagy robosztusabb munkavédelmi csizmáról, nálunk mindent megtalálsz.

Ezért rendelj tőlünk sportos munkavédelmi cipőt!

A MunkaruhaDivat.hu elkötelezett a vásárlói elégedettség mellett és mindent megtesz azért, hogy a legjobb választást nyújtsa ügyfeleinek. A széles választék mellett gyors kiszállítást kínálunk, hogy minél előbb használatba vehesd az új, minőségi cipődet. Emellett lehetőséged van például a cipőid személyre szabására, hogy azok még jobban megfeleljenek igényeidnek. Lehetőséget biztosítunk az emblémázásra is, hogy erősítsük a vállalati brandet és kiemeljük a munkavállalók egyediségét.

Tekintsd meg a webáruházunkat, és kerülj közelebb egy lépéssel az elegancia és kényelem felé a munkahelyeden is!

Szűrés
Gyártó
Nem-szerint
Méret
Szín1
Védelem1
Védelmi kategória1
Felsőrész1
Specifikáció
Tulajdonságok
Csúszás elleni védelem
Talp
Fémmentesség1
Orrmerevítő
Talplemez
Ár
 (Ft)
7 499 Ft - 81 949 Ft