Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Munkavédelmi cipő

Egy minőségi munkavédelmi cipő segítségével váratlan balesetek és kellemetlen betegségek is megelőzhetők! Bizonyos munkakörökben előírás a megfelelő védelemmel rendelkező cipő viselete, hogy elkerülhetők legyenek a balszerencsés helyzetek. Ne bízd a véletlenre a megfelelő paraméterekkel és tulajdonságokkal rendelkező munkacipők kiválasztását! Hatékony védelmet biztosító lábbelijeink kínálatában a legkényelmesebb munkavédelmi cipő fajták is megtalálhatók - minőségi lábbelik, szupergyors kiszállítás, kedvező árak: ismerje meg termékeinket!

Munkavédelmi cipő: szabványok

Mint minden munkavédelmi felszerelésre, úgy a cipőkre is szigorú szabványok vonatkoznak. A munka típusától függően eltérhet, hogy milyen szabványnak megfelelő cipőt szükséges hordani. Íme, egy kis segítség a szabványok jelentéséről!

 

Kategória

Követelmény – EN ISO 20345

SB

Orrmerevítő, mely megvéd a 200 J energiájú zuhanó, leeső tárgyak ellen és 15 kN nyomás elleni védelmet biztosít

SBP

SB standard + talpátszúrás elleni védelem

S1

SB standard + zárt kéregrész, antisztatikus tulajdonságok, olajálló talp, energiaelnyelő sarokrész

S1P

S1 standard + talpátszúrás elleni védelem

S2

S1 standard + nedvességfelszívódás elleni védelem, alacsony vízgőzáteresztő képesség

S3

S2 standard + talpátszúrás elleni védelem

S4

Egybe fröccsöntött vagy vulkanizált lábbelik 200 J orrmerevítővel, antisztatikus tulajdonságok, olajálló talp, energiaelnyelő sarokrész

S5

S4 standard + talpátszúrás elleni védelem

Kategória

Követelmény – EN ISO 20347

OB

Megfelel a szabvány alapvető előírásainak.

O1

Zárt kéregrész, antisztatikus tulajdonságok, energiaelnyelő sarokrész

O2

O1 + víz behatolása és felszívódása elleni védelem

O3

O2 + talpátszúrás elleni védelem, talp mintázott járófelületre

O4

Zárt kéregrész, antisztatikus tulajdonságok, energiaelnyelő sarokrész

O5

O4 + talpátszúrás elleni védelem, talp mintázott járófelületre

 

Online prémium munkavédelmi cipő bolt: miért a Munkaruhatdivat.hu-t válaszd?

Márkás munkavédelmi cipők garanciával

Miután egyes munkakörök igencsak veszélyesek lehetnek, így nem lehet eléggé elővigyázatosnak lenni a biztonság tekintetében. Ezért munkaruha munkacipő portfóliónk összeállításánál az elsődleges szempont mindig az általunk forgalmazott termékek kifogástalan minősége. Kínálatunk minden darabja hatékony védelmet nyújt felhasználójának a biztonságos munkavégzéshez.

Olyan nívós gyártók alkotásait vásárolhatod meg webshopunkból, mint Artra, Top, Cerva, Puma, Puma, Albatros, Fridrich, Panda, Exena, Sako, Talan, Demar, Camminare vagy Urgent cipővariációk. Ezen márkák híresek megbízhatóságukról és hosszú élettartamukról is. A minőségükben olyannyira biztosak vagyunk, hogy minden darabra cégünk garanciát is vállal. 

Hatalmas munkacipő kínálatból válogathatsz

Felhozatalunkban rengeteg különféle típus és méret közül válogathatnak vásárlóink: orrmerevítős vagy orrmerevítő nélküli munkavédelmi cipő, acélbetétes vagy acélbetét nélküli munkavédelmi cipő, gumitalpas munkavédelmi lábbeli, gyógy munkavédelmi cipő és számos egyéb megoldás. ESD munkavédelmi cipő kínálatunk az elektrosztatikus kisülések ellen nyújt védelmet (a biztonsági ESD cipők garantáltan alacsony elektromos ellenállással bírnak), míg FO termékeink talpa a fűtőolaj ellen garantálja lábunk biztonságát. Ezek mellett természetesen nemcsak félcipőket forgalmazunk - repertoárunkban többek között munkavédelmi bakancsok, szandálok, surranók, csizmák és papucsok is megvásárolhatók.

Termékeink kiváló légáteresztéssel rendelkeznek, emellett komfortos viseletet nyújtanak a mindennapos munkavégzés során. Valamint olyan extra tulajdonságokkal ellátott lábbeliket is beszerezhetsz, mint pl. hideg elleni védelem, komplett vízállóság, bokastabilizátor, gépi moshatóság stb. Gazdag választékunkban prémium, középkategóriás és alacsonyabb árkategóriás, azonban kiváló ár-érték arányú, valamint akciós munkavédelmi cipő is megtalálható - a jobb oldalon található részletes szűrőnk segít a könnyebb eligazodásban!

Szélsebes országos kiszállítás

Miután sikerült megtalálnod a feladatkörhöz leginkább passzoló munkacipőt, mi gondoskodunk annak szupergyors kiszállításról. Termékeinket a GLS futárszolgálat szállítja a megadott címre, így minden esetben megbízható csomagátfutási idővel számolhatsz. A webshopunkban leadott rendelésekre nem kell majd hosszú heteket várnod – átlagosan 2-4 munkanapon belül már használatba is veheted új munkavédelmi lábbelidet.

Mitől véd meg elsősorban egy munkavédelmi lábbeli?

 • Leeső vagy gördülő tárgyak ellen
 • Csúszás elleni védelem
 • Vegyszervédelem
 • Védelem a szélsőséges időjárási viszonyoktól
 • Vágás és szúrásvédelem

Mikor szükséges új munkacipőt beszerezni?

 • Amennyiben a lábbeli külső része megsérült
 • Ha a külső talp levált a cipőről vagy elvesztette tapadási képességét
 • A cipőtalp megrepedése esetén
 • Ha elmozdult a lábbeliben lévő acél orr vagy talplemez
 • Amennyiben megrepedt a cipő belső talpa
 • Ha a munkacipő anyag rugalmatlanná vált és töredezett
 • Ha kilyukadt a lábbeli

A legjobb munkavédelmi cipő kiválasztásának fontossága

A munkavállalók számára legjobb munkalábbeli megtalálásával akár súlyosabb baleseteket vagy hosszú sérüléseket előzhetünk meg, ezért alaposan fontoljuk meg a döntést. Az első szempont a lábbeli kiválasztásánál meghatározni a munkavédelmi területet, valamint felmérni a fennálló kockázatok. Csakis ezek függvényében van lehetőségünk ugyanis a dolgozóknak olyan munka cipő biztosítására, amelyre valóban szükségük van. Villanyszerelőknek pl. gumitalpas változat, míg a rakodómunkásoknak orrvédővel és egy megfelelő szellőzéssel ellátott könnyű munkavédelmi cipő az ideális. Emellett mindig figyeljünk a lábbeli minőségére is, és óvakodjunk a "kihagyhatatlan" ajánlatoktól - a túlzottan olcsó munkavédelmi cipő ár ugyanis szinte minden esetben silány terméket takar.

Egy munkavédelmi cipőnek nem csak funkcionálisnak, hanem komfortosnak is kell lennie! Egyes munkakörökben 12 vagy akár 24 órán keresztül is folyamatosan talpon kell maradni. Ez rendkívül megterheli a gerincet, ráadásul hosszútávon igen erős lábfájdalmakat is okozhat felhasználójának. A kényelmes munkavédelmi cipő viszont nagymértékben tehermentesíti a lábfejet és a talpat, így a dolgozó is könnyebben tud az adott feladatra koncentrálni. 

További kérdéseid merültek fel? Ez esetben keresd bátran segítőkész kollégáinkat elérhetőségeink egyikén!

Munkaruhadivat

Szűrés