Telefon elérhetőségünk átmenetileg nem üzemel! Az átmeneti időszakban email címünkön tudjuk fogadni az érdeklődéseket, egyedi ajánlatkéréseket: info@munkaruhadivat.hu

Sapka, Baseball sapka

 Sapka, baseball sapka, kalap, sál, halász kalap, fullcap

 

  

 

Válogassn fejfedőink közül, melyek nem csak tartósak, hanem kényelmesek is. Ezek a termékek nem csak vidám kiegészítői lehetnek öltözékednek, hanem megóvják a kobakját a naptól, széltől, esőtől és hidegtől. A vékonyabb anyagból készült darabok kirándulások alkalmával is praktikusak a kullancs veszély miatt.

A meleg, polár anyagból készült fejfedők viselése télen szinte kötelező, hiszen nem csak hajhagymáinkat óvjuk meg a hidegtől, az egész testünk is védve van a gyors kihűlés ellen! A fej és a nyak fokozott hőleadó testrészeink, ezért is olyan fontos télen a sapka és a sál viselete. Felmérések szerint a hőveszteségünk ötven százalékkal nő meleg fejfedő nélkül.

 

Kalapok, sálak, sapkák és egyéb kiegészítők széles választéka, melyekre hímezni és nyomni egyaránt lehet!

 

Baseball sapkát, baseball sapkát, snapback sapkát, surda kalap, halász kalap, halász sapka, bojtos sapka, kötött sapka, csősál, szalmakalap, gyerek sapka, fullcap sapka, körsál és sál a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

 

 

 

 

Munkaruhadivat

Munkaruhadivat.hu

 

 

Szűrés