Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Csíkos póló

Sailor/Vitorlás - Csíkos póló, felső

Kínálatunk túlnyomó részét jó minőségű Adler, Mantis, Sol's, Premier és Malfini ruházati termékek alkotják. Ezek a felső ruházatok a modern kor követelményei alapján készülnek olyan anyagok felhasználásával, melyek szín- és formatartóak, nyomtatásra, hímzésre vagy akár szublimációra is alkalmasak. A kollekciók darabjai mindig az éppen aktuális trendnek megfelelő szín- és formavilággal kerülnek le a gyártó sorról!

 

A jobb oldalon található szűrő segítségével kiválaszthatja, milyen márkájú, nyakkivágású vagy - nem utolsó sorban - színű ruha darabra van szüksége. A speciális keresési igények kielégítésére az anyag összetételét és gramm súlyát is feltüntettük!

 

Választékunk kialakításánál arra törekedtünk, hogy különféle célokra kínáljunk textíliákat! Legyen szó akár sportról, divatról, munkáról, arculatról vagy reklámról, itt szinte mindent megtalál a különböző gyártók kínálatából!

 

Akár egyedi-, akár reklám célokra szeretne nyomtatott vagy hímzett pólót, nálunk megtalálja a számításait! Kattintson a Hímzés - szitázás menüpontra, vagy keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!


37termék 137
37termék 137

Adler, Malfini, Mantis, Sol's és Premier a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

 

A cseh Malfini márka 2000 óta az EU egyik leggyorsabban fejlődő, jó minőségű és kiváló ár-érték arányú reklámtextíliákat gyártó vállalata. Kis hazánkban ugyan még nem annyira ismerős név az Adler, viszont néhány éven belül ismert és elismert márka lesz a reklámtextília iparban! A piaci trendeket és a nyomda technológia fejlődését szem előtt tartva, évente kétszer dobnak piacra új kollekciót. Az Adler termékeire egyaránt jellemző, hogy friss, fiatalos, színes, divatos ugyanakkor minőségi.

Szűrés
Gyártó
Termékcsoport
Nem-szerint
Méret
Szín1
Összetétel1
Anyag súlya
 (gramm/m2)
150 gramm/m2 - 200 gramm/m2
Ujjhossz
Mosási hőfok (°C)
30 - 60
Tanúsítvány
Szabás2
Ár
 (Ft)
2 466 Ft - 10 074 Ft