Baseball sapka

Hatalmas baseball sapka választék a MunkaruhaDivat webshopban. Nézzen szét kínálatunkban és válassza ki az Önnek megfelelő szabást és színt!


913termék152
913termék152

Baseball sapka kínálat a MunkaruhaDivat webáruházban

Webshopunk hatalmas kínálattal rendelkezik baseball sapkák terén is. A klasszikus fekete vagy fehér baseball sapka mellett többféle szabás, stílus és szín közül válogathat. Kifejezetten férfi vagy női baseball sapka után kutat? A virtuális polcainkon megtalálható baseball sapkák uniszexek, vagyis nők és férfiak által egyaránt hordhatók szabásuktól függetlenül. Méretüket tekintve válogathat univerzális és állítható méretű baseball sapkák közül is.

Egyedi baseball sapka

Egyedi baseball sapkák rendelését is vállaljuk. Amennyiben Ön munkavállalói számára rendel tőlünk, vagy csak ismerősének adna ajándékba mókás felirattal vagy figurával ellátott ajándékot, lehetősége van emblémázásra is. A céglogóval ellátott munkaruhák hitelesebbek az ügyfelek szemében és nagyobb bizalmat keltenek a szolgáltatás iránt. Kétféle módszerrel dolgozunk, az emblémát szitázással és hímzéssel is fel tudjuk tenni a baseball sapka elejére.

MunkaruhaDivat: miért vásároljon nálunk?

Széles választék

Webáruházunk hatalmas termékkínálattal várja leendő vásárlóit. A különböző biztonsági ruházattoktól mint munkavédelmi cipők egészen a különböző munkakörök által igényelt ruházatokig minden megtalálható webshopunkban. Önnek nem szükséges boltról boltra járnia, hogy mindent megvehessen, amit munkája során viselnie kell. Pár kattintással rendelhet meg mindent egy helyről.

Emblémázást is vállalunk

A cég logójával ellátott munkaruha egységesebb és sokkal nagyobb eséllyel nyeri el az ügyfelek bizalmát, szemükben hitelesebbé válik a cég és a szolgáltatás. Akár kisebb akár nagyobb mennyiségben rendelne szitázott, hímzett, transzfernyomott vagy digitális textilnyomott pólókat, pulóvereket és egyéb textíliákat, a MunkaruhaDivatra mindkét esetben számíthat. Küldje el nekünk a mintát, amit látni szeretne a ruházaton és mi teljesítjük kérését.

Szűrővel segítjük a keresést

Egy több ezer termékkel rendelkező webáruházban nehéz lehet eligazodni. Éppen ezért minden termék kategória mellett elhelyeztünk egy részletes szűrőt, amivel könnyebben találhat rá az Önnek megfelelő színre, méretre, márkára vagy munkavédelmi öltözék esetén az előírt szabványnak megfelelő darabra. Emellett sok esetben a kívánt anyag, mosási hőfok, árkategória és egyéb további tulajdonságokra való szűkítésre is van lehetőség.

Magas minőségű termékek

Nem számít, hogy előírt munkavédelmi szempontoknak, vagy egyszerűen csak munkahelyi előírásoknak kell megfelelnie, a nálunk megvásárolt termékek egytől egyig kiváló minőségűek. Számunkra fontos vásárlóink elégedettsége és hogy a megvásárolt ruházat hosszú ideig jó szolgálatot tegyen. Így biztos lehet benne, hogy tőlünk kizárólag időtálló termékeket rendelhet.

Baseball sapka kínálatunk többek között olyan neves gyártók termékeiből áll mint Adler/Malfini, Atlantis, Australian line, Piccolio, Sol's vagy Urgent.

Megbízható és gyors kiszállítás

Akármit is rendelünk online, a kiszállítás kapcsán sokszor merül fel bennünk bizonytalanság a kapcsán, hogy jó kezekben van-e rendelésünk. Valamint az is gyakran előfordul, hogy hosszasan kell várakoznunk a megrendelt termékek megérkezésére. Mi éppen ezért termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálatra bízzuk, akik megbízhatóan és gyorsan, átlagosan 2-4 munkanapon belül házhoz viszik rendelését. A szállítással kapcsolatban további részleteket weboldalunkon talál.

Regisztrációval még gyorsabb a rendelés

Ha Ön regisztrál weboldalunkon, szállítási és számlázási adatait elmentjük, így a következő alkalommal már nem kell időt tölteni azok begépelésével. Minden alkalommal csupán pár kattintással rendelhet újra. Emellett a regisztrációval Önnek lehetősége van elmenteni kedvelt termékeit, amiket a Kedvenceim menüpontban megtalál. Így, ha ismét rendelne ezekből a termékekből, nem kell újból előkeresnie azokat a webshopon.

Munkaruhadivat

Szűrés
Gyártó
Kollekció/Család
Nem-szerint
Panelek száma
Szín1
Színösszeállítás1
Összetétel1
Bélés/Belső réteg
Anyag súlya
 (g)
120 g - 350 g
Fazon1
Fazon specifikáció
Felhasználási terület
Kezelés
Anyag specifikáció
Tulajdonságok
Anyagok/Szövetek
Mosási hőfok (°C)
30 - 40
Méret (sapka, kendő, öv)
Tanúsítvány
Ár
 (Ft)
649 Ft - 5 774 Ft