Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Baseball sapka

Hatalmas baseball sapka választék a MunkaruhaDivat webshopban. Nézz szét kínálatunkban és válaszd ki a megfelelő szabást és színt!


1108termék 152
1108termék 152

Baseball sapka kínálat a MunkaruhaDivat webáruházban

Webshopunk hatalmas kínálattal rendelkezik baseball sapkák terén is. A klasszikus fekete vagy fehér baseball sapka mellett többféle szabás, stílus és szín közül válogathatsz. Kifejezetten férfi vagy női baseball sapka után kutatsz? A virtuális polcainkon megtalálható baseball sapkák uniszexek, vagyis nők és férfiak által egyaránt hordhatók szabásuktól függetlenül. Méretüket tekintve válogathatsz univerzális és állítható méretű baseball sapkák közül is.

Egyedi baseball sapka

Egyedi baseball sapkák rendelését is vállaljuk. Amennyiben munkavállalóid számára rendelsz tőlünk, vagy csak ismerősödnek adnál ajándékba mókás felirattal vagy figurával ellátott ajándékot, lehetőséged van emblémázásra is. A céglogóval ellátott munkaruhák hitelesebbek az ügyfelek szemében és nagyobb bizalmat keltenek a szolgáltatás iránt. Kétféle módszerrel dolgozunk, az emblémát szitázással és hímzéssel is fel tudjuk tenni a baseball sapka elejére.

MunkaruhaDivat: miért vásároljon nálunk?

Széles választék

Webáruházunk hatalmas termékkínálattal várja leendő vásárlóit. A különböző biztonsági ruházattoktól mint munkavédelmi cipők egészen a különböző munkakörök által igényelt ruházatokig minden megtalálható webshopunkban. Nem szükséges boltról boltra járnod, hogy mindent megvehess, amit munkád során viselned kell. Pár kattintással rendelhetsz meg mindent egy helyről.

Emblémázást is vállalunk

A cég logójával ellátott munkaruha egységesebb és sokkal nagyobb eséllyel nyeri el az ügyfelek bizalmát, szemükben hitelesebbé válik a cég és a szolgáltatás. Akár kisebb akár nagyobb mennyiségben rendelnél szitázott, hímzett, transzfernyomott vagy digitális textilnyomott pólókat, pulóvereket és egyéb textíliákat, a MunkaruhaDivatra mindkét esetben számíthatsz. Küldd el nekünk a mintát, amit látni szeretnél a ruházaton és mi teljesítjük kérésedet.

Szűrővel segítjük a keresést

Egy több ezer termékkel rendelkező webáruházban nehéz lehet eligazodni. Éppen ezért minden termék kategória mellett elhelyeztünk egy részletes szűrőt, amivel könnyebben találhatsz rá a megfelelő színre, méretre, márkára vagy munkavédelmi öltözék esetén az előírt szabványnak megfelelő darabra. Emellett sok esetben a kívánt anyag, mosási hőfok, árkategória és egyéb további tulajdonságokra való szűkítésre is van lehetőség.

Magas minőségű termékek

Nem számít, hogy előírt munkavédelmi szempontoknak, vagy egyszerűen csak munkahelyi előírásoknak kell megfelelnie, a nálunk megvásárolt termékek egytől egyig kiváló minőségűek. Számunkra fontos vásárlóink elégedettsége és hogy a megvásárolt ruházat hosszú ideig jó szolgálatot tegyen. Így biztos lehetsz benne, hogy tőlünk kizárólag időtálló termékeket rendelhetsz.

Baseball sapka kínálatunk többek között olyan neves gyártók termékeiből áll, mint Adler/Malfini, Atlantis, Australian line, Piccolio, Sol's vagy Urgent.

Megbízható és gyors kiszállítás

Akármit is rendelünk online, a kiszállítás kapcsán sokszor merül fel bennünk bizonytalanság a kapcsán, hogy jó kezekben van-e rendelésünk. Valamint az is gyakran előfordul, hogy hosszasan kell várakoznunk a megrendelt termékek megérkezésére. Mi éppen ezért termékeink kiszállítását a GLS futárszolgálatra bízzuk, akik megbízhatóan és gyorsan, átlagosan 2-4 munkanapon belül házhoz viszik rendelését. A szállítással kapcsolatban további részleteket weboldalunkon találsz.

Regisztrációval még gyorsabb a rendelés

Ha regisztrálsz weboldalunkon, szállítási és számlázási adataidat elmentjük, így a következő alkalommal már nem kell időt tölteni azok begépelésével. Minden alkalommal csupán pár kattintással rendelhetsz újra. Emellett a regisztrációval lehetőséged van elmenteni kedvelt termékeidet, amiket a Kedvenceim menüpontban megtalálsz. Így, ha ismét rendelnél ezekből a termékekből, nem kell újból előkeresned azokat a webshopon.

Munkaruhadivat

Szűrés
Gyártó
Nem-szerint
Panelek száma
Szín1
Színösszeállítás1
Stílus/Megjelenés
Összetétel1
Bélés/Belső réteg
Anyag súlya
 (gramm/m2)
57 gramm/m2 - 360 gramm/m2
Tulajdonságok
Anyagok/Szövetek
Kollekció/Család
Tanúsítvány
Ár
 (Ft)
449 Ft - 8 949 Ft