Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Mellény

 Mellény

 

Az őszi és téli szezonban fokozottan kell óvni kritikus testtájainkat, mert egy-egy nagyobb megfázás maradandó nyomot hagyhat. Készüljünk fel a dermesztő hidegre és védjük meg hátunkat, derekunkat!

A mellény azért nagyszerű megoldás, mert karjaink szabadon mozoghatnak, ugyanakkor mellkasunk, hátunk és derekunk védve van. Általában steppelt, poliészter anyagból készül, vatelin vagy poliészter béléssel, cipzáros kivitelben.

A softshell egy speciális anyag, mely víz- és szélálló, ugyanakkor légáteresztő. Roppant komfortos viselet sportoláshoz, fizikai munkához.

A munkás mellények készülhetnek pamut vagy kevertszálas anyagból. Ezek fokozottan kopásálló anyagok, melyek dupla vagy tripla varrással készülnek, a kopásnak kitett részeken erősítő foltokkal. A sok kis funkcionális zsebnek köszönhetően nagyban megkönnyítik a munkavégzést. Kínálatunkban a nagy munkavédelmi ruházati gyártók mellényei és a saját gyártású, jó minőségű "Fáma" darabok is megtalálhatóak!

A jobb oldalon található szűrő segítségével kiválaszthatja, milyen márkájú, színű, összetételű, fazonú, illetve grammsúlyú, stb... mellényre van szüksége!

 

Nőknek és férfiaknak egyaránt kínálunk polár, steppelt, bélelt, softshell, hybrid és softshell mellényeket. A férfiak válogathatnak a sokzsebes, kopásálló munkás mellények közül is!

 

 

 

  Férfi hybrid mellény, női hybrid mellény, női crossover mellény, férfi crossover mellény, steppelt mellény, átmeneti mellény, téli mellény, softshell mellény, polár női mellény, steppelt női mellény, átmeneti női mellény, téli női mellény, softshell női mellény, polár női mellény, munkás mellény, munkás női mellény a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

 

Munkaruhadivat

Munkaruhadivat.hu

Szűrés