Telefon elérhetőségünk átmenetileg nem üzemel! Az átmeneti időszakban email címünkön tudjuk fogadni az érdeklődéseket, egyedi ajánlatkéréseket: info@munkaruhadivat.hu

Pom-pom sapka, bojtos kötött sapka

Pom-pom beanie sapka, bojtos kötött sapka

 

 

Bojtos kötött sapkák széles választéka. A sapkák klasszikusa, az első sapkák már ezzel a technikával készültek.

A bojtos sapka törénete: a pom-pom, vagy bojt történetének köze a hadviseléshez. Az úgynevezett Balmoral sapka már az 1500-as években a skót seregben az egyes felföldi alakulatokat egymástól való megkülönböztesére szolgált a bojt színe alapján. Jelenleg többnyire divatnak köszönhetően elterjedt, s népszerűsége a mai napig töretlen.

Bármilyen egyéniség is legyen, igyekeztünk olyan kínálatot összeállítani, hogy megtalálja számára a leginkább megfelelő modellt.

 

Ebben a kategóriában lévő bojtos sapkák hímzésre alkalmasak.

 

A jobb oldalon található szűrő segítségével kiválaszthatja, milyen márkájú, színű, illetve összetételű sapkára, illetve sapkára van szüksége!

 

Minden célra megfelelő választék. Legyen az akár sportra, divatra, vagy munkára, reklámra, stb. Mindent megtalál a különböző gyártók kínálatából!


180termék 152
180termék 152

Bojtos sapka, bojtos kötött sapka, pom-pom sapka, pom-pom kötött sapka és pom-pom beanie sapka a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

 

 

Munkaruhadivat

Munkaruhadivat.hu

Szűrés
Gyártó
Alcsoport
Szín1
Színösszeállítás1
Stílus/Megjelenés
Összetétel1
Bélés/Belső réteg
Anyag súlya
 (g)
80 g - 340 g
Ár
 (Ft)
823 Ft - 8 339 Ft