Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Termék visszavétel

 1. Minőségi reklamációk lebonyolítása az általános textilipari szabályok szerint történik.
 2. Minden esetben tételesen ellenőrizze le átvett megrendelését. Szállítási eltérések, - pl. méreteltérések, színeltérések, minőségi eltérések (mint pl. színtónus, méret, stb.) kereskedelmi forgalomban elfogadott toleranciája +/-5 %.
 3. Szitanyomott/hímzett/átcímkézett/stb. termékek visszavétele nem lehetséges. Ellenőrizze az átvett árut, a terméket megváltoztató tevékenységek megkezdése előtt.
 4. Mindig az átvevő/vásárló felelőssége a teljesítés minőségének ellenőrzése, mielőtt továbbítja, vagy megváltoztatja az áru jellegét akár átalakítással, vagy logózással. Hibás teljesítés esetén írásban
  tájékoztasson minket, az átvételt követő 72 órán belül az info@munkaruhadivat.hu e-mail címen. Vagy a rendelésekor kapott racking oldalon.
 5. Minden termék visszavételéhez/cseréjéhez előzetes egyeztetés szükséges a info@munkaruhadivat.hu-ra küldött levélben, a megrendelési szám és számla-vagy szállítólevél szám megadásával. Vagy a rendelésekor kapott racking oldalon.
 6. A használt áru visszavétele/cseréje nem lehetséges. Kibontott fehérnemű, zokni, kesztyű, valamint higiéniai termékek, mint pl. légzésvédelem visszavétele csomagolási és higiéniai okokból nem lehetséges.
 7. A nem rendeltetésszerű használatból keletkezett károkért a Fáma-Nett Kft. nem vállal felelősséget, ilyen termékek cseréje/visszavétele nem lehetséges.
 8. Termék feleslegessé válásából, vagy nem minőségi reklamációból eredő árucsere (pl."nem tetszés", "mégis más méretet/színt szeretnék",) a nem természetes személyek esetén nem megoldható. Ennek ellenére sértetlen termék (kivéve egyedileg logózott, illetve átalakított termékek) és bontatlan csomagolás esetén, a számlázástól számított 60 napon belül (visszaszállítva) 20%-os, de minimum 2000 Ft+Áfa/számla kezelési költség mellett, ilyen termékek visszavétele is megoldható.
 9. Személyes árufelvétel esetén, a 5 munkanapon túli el nem szállított csomagok automatikusan visszáruzásra kerülnek.
 10. 30 napnál régebben számlázott árut nem áll módunkban visszavenni.
 11. Egyedileg rendelt, nem készletezett termékek nem visszahozhatók!
 12. Termékeink méretei gyártónként, de még sokszor azonos márkán belül modellenként is különbözhetnek. Minden esetben ellenőrizze rendelés előtt a szükséges méretet.
 13. A visszáru jóváírásának átfutási ideje 14 nap.
 14. Minden visszárut a 5600 Békéscsaba, Kereki út 1/1. címen lévő raktárunkba, illetve bemutatótermünkbe kell visszajuttatni.