Munkavédelmi bakancs

Hatalmas munkavédelmi bakancs választék a MunkaruhaDivat webáruházban. Egyes munkakörökben kötelező az olyan ruházat viselése, amely véd a munka típusából adódó lehetséges veszélyek, balesetek ellen. Találja meg Ön is a munkakörének megfelelő munkásbakancsot és rendeljen még ma!


125termék152
125termék152

A MunkaruhaDivat munkavédelmi bakancs kínálata

Webáruházunk munkabakancsok terén is hatalmas választékkal rendelkezik. Virtuális polcainkon megtalálható magasszárú munkavédelmi bakancs, férfi munkabakancs és női munkavédelmi bakancsok is. Emellett a lábbelik megfelelnek a különböző szabványoknak is, hogy mindenki megtalálhassa azt, amelyik saját munkaköréhez szükséges.

Munkavédelmi bakancs: milyen szabványoknak kell megfelelnie?

Azt, hogy adott munkaruhák, munkavédelmi cipők, munkabakancsok milyen szabványoknak kell megfeleljenek, a munka típusa és a munkakörülmények döntik el, azaz, hogy adott munka során milyen potenciális kockázatok, veszélyek állnak fenn. Egyes munkavédelmi lábbeliknek az átázást kell megakadályoznia, másoknak a talp átszúródását vagy nehéz súlyú tárgy, törmelék lehullásától kell megvédeniük a lábat. Az ilyen típusú veszélyeket rejtő munkák esetében mindig meg van határozva, hogy milyen szabványú munkavédelmi bakancs viselése kötelező.

Munkavédelmi bakancs: szabványok

A munkavédelmi felszerelést minden esetben a munkáltató kötelessége biztosítani. Az alábbi táblázatban összeszedtük, hogy adott szabványjelzés mit jelent.

Kategória

Követelmény – EN ISO 20345

SB

Orrmerevítő, mely megvéd a 200 J energiájú zuhanó, leeső tárgyak ellen és 15 kN nyomás elleni védelmet biztosít

SBP

SB standard + talpátszúrás elleni védelem

S1

SB standard + zárt kéregrész, antisztatikus tulajdonságok, olajálló talp, energiaelnyelő sarokrész

S1P

S1 standard + talpátszúrás elleni védelem

S2

S1 standard + nedvességfelszívódás elleni védelem, alacsony vízgőzáteresztő képesség

S3

S2 standard + talpátszúrás elleni védelem

S4

Egybe fröccsöntött vagy vulkanizált lábbelik 200 J orrmerevítővel, antisztatikus tulajdonságok, olajálló talp, energiaelnyelő sarokrész

S5

S4 standard + talpátszúrás elleni védelem

 

Kategória

Követelmény – EN ISO 20347

OB

Megfelel a szabvány alapvető előírásainak.

O1

Zárt kéregrész, antisztatikus tulajdonságok, energiaelnyelő sarokrész

O2

O1 + víz behatolása és felszívódása elleni védelem

O3

O2 + talpátszúrás elleni védelem, talp mintázott járófelületre

O4

Zárt kéregrész, antisztatikus tulajdonságok, energiaelnyelő sarokrész

O5

O4 + talpátszúrás elleni védelem, talp mintázott járófelületre

 

Miért érdemes a MunkaruhaDivat webáruházból rendelnie?

Széles választék

Bármilyen munkakörben is dolgozik, nálunk biztosan megtalálja az ahhoz szükséges, megfelelő ruházatot. Több ezer termék érhető el webshopunkban, amelyekből kisebb és nagyobb mennyiséget is megrendelhet. A könnyebb eligazodás érdekében pedig részletes szűrőt helyeztünk el a termékkategóriák mellett, ahol többek között lehetősége van a keresést méretre, árkategóriára, szabványra, márkára vagy anyagra szűkíteni.

Emblémázást vállalunk

Rengeteg szolgáltatás és cég teszi rá logóját a dolgozók munkaruhájára, nem véletlenül. A vásárlók és ügyfelek szemében hitelesebbek ezek a cégek és jobban bíznak a szolgáltatás minőségében. Ezért cégünk emblémázást is vállal, szintén kisebb és nagyobb mennyiségben egyaránt. Kétféle módszerrel dolgozunk: szitázással és hímzéssel. Válassza ki azt a mintát, amelyet a pólón vagy pulóveren látni szeretne és küldje el nekünk!

Gyors kiszállítás vagy személyes átvétel

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az online megrendelt termékekre hosszasan kell várakoznunk. Bármiről is legyen szó, ha rendelünk valamit, azt szeretnénk minél előbb használatba venni. Cégünk ezért különösen odafigyel arra, hogy rendelését minél hamarabb, általában 2-4 munkanapon belül házhoz szállítsa a rendeléskor megadott címre.

Amennyiben Ön inkább személyesen venné át megrendelt termékeit, erre is van lehetősége üzletünkben minden hétköznap 8:00-15:00-ig. Címünk: 5600 Békéscsaba, Kereki út 1/1.

Segítséget nyújtunk, ha elakad

Ha Önnek a rendelés során a fizetéssel vagy szállítással kapcsolatban bármilyen kérdése felmerül, esetleg szakmai téren bizonytalan, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Munkavédelmi bakancs ár

Termékeink időtálló, strapabíró darabok, amelyeket korrekt áron forgalmazunk, így Ön jó üzletet köthet, ha tőlünk rendel.

Szűrés
Gyártó
Nem-szerint
Szín1
Bélés/Belső réteg
Védelem1
Védelmi kategória
Védelmi kategória1
Fazon1
Felsőrész1
Felhasználási terület
Specifikáció
Tulajdonságok
Csúszás elleni védelem
Talp
Méret
Ár
 (Ft)
2 249 Ft - 49 949 Ft