Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Snapback sapka

Snapback sapka

 

Az snapback a fullcap és a hagyományos baseball sapka nászából jött létre, azaz a sild lapos, de hátul a méret ismét állíthatóvá vált. Ezért jobban néz ki oldalt vagy hátrafelé fordítva, mint egy sima full cap.

snapback kifejezás arra a műanyag patentre utal, amivel a sapka hátulján állítható az átmérő, hogy passzoljon a fejre. Azaz a snapback minden, amin ilyen lyukacsos addíció megtalálható, bár a szó jelentése a modern városi szlengben megváltozott.

Elsősorban a hip-hop kultúra rohamos terjedésével alakult ki, ami szerint például már csak azok a sapkák tartoznak ebbe a kategóriába, aminek a sildjét (napőellenzőjét) egyáltalán nem hajlítanak meg. Íme egy viszonylag könnyen értelmezhető szemléltető videó:

  

Az 5, vagy 6 paneles snapback sapkák többsége nyomásra és hímzésre is alkalmasak.

A jobb oldalon található szűrő segítségével kiválaszthatja, milyen márkájú, színű, illetve összetételű sapkára, illetve baseball sapkára van szüksége!

Minden célra megfelelő választék. Legyen az akár sportra, divatra, vagy munkára, reklámra, stb. Mindent megtalál a különböző gyártók kínálatából!

Válassza ki a megfelelő színt és már indulhat is!


206termék 152
206termék 152

Snapback sapka, snapback baseball sapka, hip-hop sapka, rapper sapka, hip-hop baseball sapka és hip-hop baseball sapka a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

 

 

 

Munkaruhadivat

Munkaruhadivat.hu

Szűrés
Gyártó
Nem-szerint
Panelek száma
Hálós hátsó panel (Mesh)
Szín1
Színösszeállítás1
Stílus/Megjelenés
Összetétel1
Anyag súlya
 (gramm/m2)
80 gramm/m2 - 382 gramm/m2
Kezelés
Ár
 (Ft)
799 Ft - 6 949 Ft