Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Munkavédelmi sisak

Széles munkavédelmi sisak kínálatunk számos különböző fazonú darabot tartalmaz, melyek különféle specifikációkkal rendelkeznek. Nézz szét kínálatunkban és rendeld meg a munkakörödhöz valót!

Munkavédelmi sisak funkciói

A munkavédelmi sisak elsődleges feladata, hogy megvédje viselője koponyáját, fejét a zuhanó tárgyaktól és egyéb sérülésektől, akár betegségektől. Mindezek mellett védenie kell a mechanikai hatások, sugárzás, hősugárzás, égés, hidegártalom és zaj ellen.

Számos munkaterületen, különösen az építészeti területeken kötelező a munkavédelmi sisak viselése. Mivel sok esetben egész nap szükséges hordani, az sem utolsó szempont, hogy kényelmes darabot válasszunk. Nem túlzás azt állítani, hogy egy megfelelő sisak életet is menthet.

Munkavédelmi sisak kínálatunk

Munkavédelmi kobak kínálatunk egytől egyig strapabíró, ütésálló műanyagból készülnek és magas teherbírással rendelkeznek. Általában a munkavédelmi sisakok egyméretűek, azonban a sisakszíjjal rendelkező termékek mérete kisebbre állítható szükséges esetben. Kínálatunkban számos színben és fazonban találod meg a termékeket, amelyek különféle specifikációkkal is rendelkeznek.

Munkavédelmi sisak színek jelentése

Fehér - Olyan személyek viselik, akik magas, vezetői pozícióban vannak, mérnökök vagy esetleg ellenőrök.

Sárga - Építkezésen dolgozó általános munkások viselik.

Kék - A különböző szakmunkások viselik, mint pl. villanyszerelők.

Zöld - A zöld leginkább a gépészek vagy próbaidős dolgozók színe.

Narancs - Azok a személyek viselik, akiknek munkája valamiféle jelzés, forgalomirányítás.

Piros - A pirosat pedig biztonságért felelős személyek, ellenőrök hordják.

Munkavédelmi sisak - miért tőlünk rendelj?

Széles választék

Webáruházunkban több ezer termék közül válogathatsz. Célunk a webshop létrehozásakor az volt, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő terméket, így a már most több ezer darabos készletünket folyamatosan bővítjük. Munkavédelmi lábbelijeink, mint a munkavédelmi bakancs, -szandál vagy -cipő mind megfelelnek a különböző szabványoknak. De nemcsak munkaruhákat, hanem hétvégi, túra ruházatot és mindennapi divatos viseleteket, pl. polár pulóvert is megtalálsz nálunk.

Gyors kiszállítás

Tudjuk, hogy bármit is rendeljünk online, azt szeretnénk minél hamarabb kézhez venni és türelmetlenül várjuk, így nem szeretnénk hosszasan várakozni. Éppen ezért mi szigorúak vagyunk a kiszállítási időt illetően. Az európai piac egyik legnagyobb futárszolgálatával, a GLS-sel dolgozunk együtt, amely megbízható a szállítási idő terén és modern IT támogatással is rendelkezik. Ha tőlünk rendelsz, kb 3-4 munkanapon belül át is veheted a csomagodat.

Logózási lehetőség

Ha logóztatni szeretnéd megrendelt termékeidet, nem szükséges pólónyomtatós céget keresned. A MunkaruhaDivatnál azonnal emblémáztathatsz, így a ruhákat már eleve a mintával ellátva kapod meg. Három típusú logózáso mód közül választhatsz: digitális textilnyomtatás, hímzés és szitázás. Mindössze e-mailben kell elküldened nekünk a kész mintát és a preferált nyomtatási módot, mi pedig elkészítjük.

Figyelem! A hímzés csak 10+ darab esetén lehetséges. Minden más módszerrel akár 1-1 darabot is emblémázunk.

Regisztrációval további előnyök

Még inkább megéri regisztrációval rendelni, hiszen egy saját felhasználói fiók számos előnnyel jár. Regisztrációval például része lehetsz hűségprogramunknak, amely által minden vásárlásod után hűségpontokat gyűjthetsz. Sőt, a regisztrációval azonnal jóvá is írunk 500 pontot. A pontok felhasználásáról szabadon dönthetsz vásárlásaid során.

Ezek mellett egy saját felhasználói fiók esetén rendelkezel saját "kedvenceim" menüponttal, ahova elmentheted kedvenc termékeidet. Ennek köszönhetően ha ismét vásárolnál belőle, pillanatok alatt megtalálod és újra megrendelheted. Végül pedig a regisztrált fiókok esetén a rendszer elmenti az adataidat, így a vásárláskor azokat nem kell újra és újra megadnod és ezzel időt és energiát töltened.

Szűrés