Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Női ingek

A női ingek régóta a divat és az elegancia szimbólumai. Kiválóan kombinálják a stílust és a kényelmet, illetve számos különböző típusban és kivitelben érhetők el, amelyek megfelelnek minden alkalomnak. Nézd át és válaszd ki a különböző típusokat és stílusokat, amelyek változatossággal gazdagítják ruhatárad! Rendelj még ma!


432termék 152
432termék 152

A női ing vonzereje

A női ing kivételes vonzerejét annak köszönheti, hogy egyesíti az eleganciát és a kényelmet egyetlen ruhadarabban. Az ingek ugyanis egyszerre képesek megteremteni az öltözék rafinált és stílusos megjelenését, miközben lehetővé teszik a szabad mozgást és a kényelmet viselőjük számára.

A különböző stílusú ingekkel minden Hölgy megtalálhatja a saját egyéniségéhez és alkalmaihoz leginkább illő darabot. Az elegáns megjelenéstől kezdve a lezser öltözködésig, az ingek a női ruhák között minden helyzetben tökéletes választásnak bizonyulnak, és lehetővé teszik viselőjük számára, hogy kifejezze önmagát a divat nyelvén.

Női ingek típusai

A női ingek gazdag választékát kínáljuk, így minden Hölgy vásárlónk megtalálhatja a saját stílusához és az alkalomhoz leginkább illőt. Az ingek lehetnek egyszerűen elegánsak vagy lazák és kényelmesek, de közben mindig csinos, letisztult megjelenést kölcsönöznek.

Elegáns női ingek

Az elegáns női ingek olyan tervezői darabok, amelyek tökéletesek formális eseményekre vagy fontos alkalmakra. Finom részletekkel, letisztult szabásvonalakkal és minőségi anyagokkal rendelkeznek, amelyek kiemelik viselőjük eleganciáját és stílusát.

Elegáns női fehér ing

A fehér női ing kivételesen sokoldalú darab, ami minden gardróbban helyet kap. A fehér szín tisztaságot és egyszerűséget sugároz, és könnyedén kombinálható más ruhadarabokkal. Legyen szó munkahelyi megjelenésről vagy hétvégi programokról, a fehér ing mindig jó választás. Igazi elegáns női ruha.

Fekete női ing

A női fekete ing örök klasszikus, ami sosem megy ki a divatból. A fekete szín időtlen eleganciát sugall, így az ilyen típusú ingek bármilyen alkalomhoz méltóak. A ruhatár alapja, amit könnyen fel lehet öltöztetni vagy le lehet egyszerűsíteni a helyzetnek megfelelően.

Női laza ing

A női laza ingek kényelmes és laza viseletet kínálnak. Ideálisak a mindennapokra és hétvégi kikapcsolódásra egyaránt. A könnyed szabás és a rugalmas anyagok megkönnyítik a mozgást, miközben megőrzik az öltözködés eleganciáját.

Non-Iron ingek

Ezeket a darabokat úgy tervezték, hogy kevésbé legyenek hajlamosak a gyűrődésre. Speciális kezeléssel vagy technológiával kezelik őket, hogy megakadályozzák a gyűrődések kialakulását.

Karcsúsított női ing

A karcsúsított női ingek szabásukkal és formatervezésükkel válnak kiemelkedővé, amelyek előnyösen hangsúlyozzák a női vonalakat. Elegáns megjelenést biztosítanak, miközben kiemelik a derékvonalat és a sziluettet.

Női rövid ujjú ing

A női rövid ujjú ingek elsősorban a nyári hónapokban és melegebb időben ideálisak. Ezek a könnyed darabok hűséges kísérői a városi sétáknak vagy kávézózásoknak. Frissességet és lendületet visznek az összképbe.

Női ing a MunkaruhaDivattól!

A Hölgyeknek szánt ingek összességében kifinomult és változatos ruhadarabok, amelyek sokféle alkalomhoz és stílushoz illeszkednek. A MunkaruhaDivat.hu kínálatában számos különféle stílusú női ing megtalálható. Ezek mind jó minőségű anyagokból készülnek, és változatos szabásokban érhetőek el. Legyen szó munkahelyi viseletről vagy hétköznapi öltözködésről, itt mindenki megtalálhatja a számodra tökéletesen passzoló inget.

Szűrés
Gyártó
Méret
Nyakkivágás
Szín1
Színösszeállítás1
Stílus/Megjelenés
Összetétel1
Anyag súlya
 (gramm/m2)
85 gramm/m2 - 200 gramm/m2
Ujjhossz
Kezelés
Felületi kezelés
Tulajdonságok
Anyagok/Szövetek
Mosási hőfok (°C)
30 - 60
Szabás2
Ár
 (Ft)
1 349 Ft - 35 783 Ft