Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Női munkaruházat

Komplett női munkaruházati kollekciót szeretne?
Tekintse meg a partnereink által kínált összeállításokat. Némely munkaruházati család minden időre és évszakra kínál megoldást, a pólótól a vattakabátig!


Az egységes céges arculat kialakításánál a munkaruházat is nagyon fontos szerepet játszhat. Amennyiben logót szeretne szitáztatni, hímeztetni, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot! Vállaljuk logók, cégfeliratok, szlogenek és egyéb minták, feliratok hímzését, szitázását. Egyeztessen velünk még maés megküldjük Önnek árajánlatunkat!


Nem talál olyan munkavédelmi ruhát, mely az elvárásoknak és a cég arculatának is megfelel? Nálunk többféle anyagból, színből és fazonból válogathat! Nem kell kompromisszumot kötnie.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Komplett munkaruházat a Munkaruhadivat.hu webáruházból!


Kínálatunkban helyet kaptak mellények, polár és softshell dzsekik, szoknyák, esőkabátok. A munkaruházat ellenállóságát erősítő foltokkal és dupla tűzésekkel növeltük, az olyan igénybevett felületeken, mint például térd, zsebek, fenék rész, varrások.Munkaruházati kollekciónkat ajánljuk minden olyan munkához, ahol mechanikai ártalmak elleni védelemre van szükség! Talán nem lehet elégszer hangsúlyozni a megfelelő munkavédelmi ruházat, lábbeli és eszközök fontosságát. Elengedhetetlen, hogy jó méretű, szabású, minőségű legyen a munkaruházat, el legyen látva annyi zsebbel, mely a zökkenőmentes munkavégzéshez szükséges! Kihangsúlyoznánk a minőséget is, hiszen senki sem akar minden hónapban újabb és újabb darabokat beszerezni. A kopásálló anyagból, erősített (dupla tűzésű) varrással készült termékeket kell előnyben részesíteni! A fenék, térd, könyök, zsebek környéke mind olyan felületek, melyek fokozottan vannak kitéve a kopásnak.


Munkavédelmi ruháinkat többféle méretben készítjük el, derékbőség illetve testmagasság szerint. Elegendő e két adat ismerete és mérettáblázatunk segítségével két kattintással kiválaszthatja a megfelelő méretű munkaruházatot!

 

Vásárlás és emblémázás (szitázás, hímzés, digitális textilnyomtatás, stb...) egy helyen!

 

Küldje el ötletét és megvalósítjuk!

 

Munkaruhadivat

Munkaruhadivat.hu