Gyártók

Gyártó
Típus
Ár

Házhozszállítás

Partnerek

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Munkavédelmi lábbeli

Főkategória >Munkavédelmi lábbeli

 

Munkavédelmi lábbeli

 

Egy jól megválasztott munkavédelmi cipő segítségével váratlan balesetek és kellemetlen betegségek is megelőzhetőek! Bizonyos munkakörökben előírás a megfelelő védelemmel rendelkező munkavédelmi cipő viselete, a balszerencsés helyzetek elkerülése végett.


Munkavédelmi cipő kínálatunkban találsz zárt és nyitott modelleket: papucsokat, klumpákat, szandálokat, bakancsokat, csizmákat, téli lábbeliket, surranókat stb.


A különböző munkacipő kategóriákban, a jobb oldalon található szűrő segít a könnyebb eligazodásban!


Nem utolsó sorban egy munkavédelmi cipőnek nem csak funkcionálisnak, hanem kényelmesnek is kell lennie! 8 vagy akár 24 órán keresztül is lábunkon lehet a munkacipőnk, így egy rosszul megválasztott darab megkeserítheti a munkánkat. Fontos, hogy a munkavédelmi cipő stabil alátámasztást nyújtson, ugyanakkor kényelmes is legyen, hiszen lábaink helyzete kihatással van gerincünkre!


Minden munkavédelmi cipő főbb tulajdonságait megtalálod a termék leírásnál!


Ha nem tudsz választani, keress minket és segítünk neked! Fontos számunkra, hogy elégedett legyél a munkavédelmi cipőddel!
 

Munkavédelmi cipő a Munkaruházat.eu webáruházból!

 

Strapabíró, előírásoknak megfelelő és kényelmes munkavédelmi lábbelik

 

Válassz kínálatunkból, ahol több gyártó különféle fazonú munkavédelmi lábbelieit találod!


Minden munkacipő megfelel a 89/686/EGK irányelv és a 18/2008. (XII.3.) SZMM rendelet előírásainak! A munkavédelmi cipőket az EN ISO 20344 alap, az EN ISO 20345 és EN ISO 20347 szakmai szabványok szerint készítik.


Többféle munkavédelmi cipő speciális igényekre!