GLS kiszállítással a csomag feladásától számítva a szállítási idő általában 1, maximum 2 munkanap.
Más futárszolgálat választása esetén nem tudjuk garantálni a gyors kiszállítást!

Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadniinfo@munkaruhadivat.hu

Férfi futónadrág

Tekintsd meg férfi futónadrág kínálatunkat és szerezd be sajátodat a kényelmes, hatékony sportoláshoz. Válassz színt, méretet, preferált fazont és rendelj még ma!


6termék 16
6termék 16

A férfi futónadrág funkciója

Amikor futónadrágot keresünk, nem felelhet meg bármilyen sport- vagy melegítőnadrág. Habár a legtöbb sporttevékenység magas intenzitású, bizonyos szempontokból eltérhetnek egymástól, így az adott tevékenységhez alkalmas ruházatok is. A futás is egy magas intenzitású mozgásforma, ami során nagyon hamar leizzadunk. Éppen ezért a férfi futónadrág anyagának jól kell szellőznie, hogy az izzadás mértékét csökkentse és biztosítsa ezáltal a kényelmes sportolást.

Emellett a futónadrágnak engednie kell viselője szabad mozgását. Akár kocogásról, akár sprintről van szó, fontos, hogy a ruházat semmilyen formában ne akadályozzon, hogy kihozd magadból a legtöbbet.

Férfi futónadrág kínálat a MunkaruhaDivat webáruházban

Kínálatunkban többféle színben és fazonban érhetők el férfi futónadrágok. A nyári, melegebb időszakokra válaszd rövidnadrágjainkat, a hűvösebb időkre pedig hosszú szárú bodyfit és jogging nadrágjaink egyikét. Ezek a darabok az XXS-től egészen a 3XL-ig minden méretben elérhetők webáruházunk virtuális polcain.

Férfi futónadrág: miért rendelj tőlünk?

Gyors és egyszerű keresés

Webáruházunk több ezer terméket forgalmaz, amelyek között könnyű lehet elveszni, ha egy konkrét darabot keresünk. De nem nálunk! A MunkaruhaDivat webáruházban megkönnyítjük kedves vásárlóink dolgát. Minden kategória oldalon elhelyeztünk ugyanis egy részletes szűrőt, ahol megadhatod, hogy milyen paraméterekkel keresed az adott darabot. A szűrő ezáltal szűkíti a találatokat, és csak az általad preferált tulajdonságoknak megfelelő ruházatot mutatja. Nem kell tehát hosszasan görgetned, ha céltudatosan vásárolnál. Csupán jelöld be a szűrőn a preferált színt, méretet, gyártót és egyéb speciális tulajdonságokat.

Széles választék

Kínálatunkban több ezer ruházati darab közül válogathatsz, ráadásul folyamatosan bővítjük is készletünket. Azzal a céllal tesszük mindezt, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő darabot. Legyen szó munkavédelmi ruházatról (pl. munkavédelmi kesztyű), sima munkaruházatról (pl. kantáros munkásnadrág), vagy hétköznapi és szabadidős viseletről (pl. nadrágszoknya), nálunk biztosan rálelsz a tökéletesre.

Logóztatási lehetőség

A céglogóval ellátott munkaruházat számos előnnyel rendelkezik mind az ügyfelek, mind a munkavállalók szempontjából. Az ügyfelek szemében sokkal hitelesebb egy olyan cég, - és ezáltal a termék vagy szolgáltatás, - amelynél a munkavállalók egységes, a cég logójával ellátott munkaruházatot viselnek. Nagyobb lesz a vállalatba vetett bizalmuk is, és nagyobb eséllyel választják legközelebb is a szolgáltatást.

Emellett azonban a munkavállalók lojalitását is növeli, hiszen a céglogóval ellátott munkaruhát viselve ők képviselik a céget és ezt ők is tudják. Sokkal motiváltabbak lesznek, jobban végzik munkájukat és nagyobb eséllyel köteleződnek el a vállalat iránt.

Hűségprogram

Regisztrálj felhasználói fiókot a MunkaruhaDivat.hu oldalán és légy tagja hűségprogramunknak. Rögtön a regisztrációval jóváírunk 500 hűségpontot virtuális számládon, majd minden további vásárlás során újabb pontokat szerezhetsz. Ezeket pedig a rendelések alkalmával szabadon használhatod fel, levonásra kerül vásárlásod végösszegéből. De nem csak ezért éri meg regisztrálni. Egy saját felhasználói fiók számos más előnnyel rendelkezik. Például adataidat elegendő csak az első alkalommal megadni, a rendszer elmenti azokat, így a további rendelések alkalmával már nem kell ismét begépelned.

Emellett el is mentheted azokat a termékeket, amelyeket a későbbiekben potenciálisan újra vásárolsz majd. Saját felhasználói fiókkal ugyanis rendelkezel egy "kedvenceim" menüponttal, ahonnan pár kattintással újra rendelhetsz.

 

Szűrés
Gyártó
Termékcsoport
Alcsoport
Méret
Szín1
Színösszeállítás1
Összetétel1
Anyag súlya
 (gramm/m2)
185 gramm/m2 - 270 gramm/m2
Hossz
Tulajdonságok
Mosási hőfok (°C)
30 - 40
Szabás2
Ár
 (Ft)
4 499 Ft - 14 918 Ft