Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Vásárlói Hűségprogram

A MunkaruhaDivat.hu elindítja a hűségprogramját. A honlapunkon történő regisztrációval lehet csatlakozni. A kedvezmény vásárlóként gyűlik a profil virtuális számláján. Felhasználásáról - azaz, hogy mikor szeretné igénybe venni - a vásárló dönt.  A regisztráció után kapott egyszeri 500 pont már az első vásárlás alkalmával is beváltható. A megvásárolt termékek után járó hűségpont viszont csak a következő vásárlás alkalmával érvényesíthető. A hűségpont (kedvezmény) csak a kosár érték 3%-áig vehető igénybe, ugyanakkor levásárlási korlátot nem tartalmaz (nem évül el). A hűségpont (kedvezmény) min. bruttó 25.000 Ft vásárlás esetén érvényesíthető.  Fontos, hogy kizárólag a profilba bejelentkezve leadott rendelések után jár a hűségpont. Amennyiben nem profilba belépve készül el a rendelés, úgy utólagosan a kedvezmény jóváírására már nincs lehetőség.

Mit kínál a Munkaruhadivat.hu?

Webshopunk közel 20.000 db terméket kínál portfóliójában, folyamatosan megújuló akciókkal kedveskedve vásárlóink részére. Napról napra bővítjük termékeink körét azért, hogy a nálunk vásárlók egyre több mindent tudjanak online, sorban állás és időveszteség nélkül megrendelni.

Megbízható, minőségi termékek a kínálatban!

Webshopunkban kizárólag megbízható gyártók termékeit lehet megvásárolni. Az általunk forgalmazott termékek összeállításakor a magas minőség, megbízható működés és a vásárlói vélemyének voltak a fő szempontok.

Emblémázást is vállalunk

Hímzés, szita- és transzfernyomás, digfitális textilnyomtatás, applikálás, szublimálás, stb.

Legyen akár munkáltató, vagy magán ember, szervezet, vagy csapat, stb... Mi igyekszünk elkészíteni az emblémázott elképzelést. Időt és energiát megspórolva ezzel az Ön számára!

 

REGISZTRÁCIÓ