Az egyedi ajánlatkéréseket és igényeket az alábbi e-mail címünkön tudjuk fogadni: info@munkaruhadivat.hu

Futónadrág

Jó minőségű futónadrág után kutatsz? Megtaláltad. Tekintsd meg széles kínálatunkat és rendelj még ma, hogy kényelemben, sebesen szelhesd a kilométereket!

A MunkaruhaDivat.hu futónadrág kínálata

Virtuális polcainkon prémium minőségű futónadrágok érhetők el, amelyekkel kényelmes a futás vagy bármilyen sporttevékenység. Az általunk kínált futónadrág választék termékei kiváló minőségű anyagokból készültek. Szabásuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a testedhez, mégis lehetővé teszik a mozgásszabadságot. A légáteresztő anyagoknak köszönhetően a nadrág tökéletesen szellőzik, csökkentve az izzadás okozta kellemetlenségeket. Csökkenti a súrlódást és megakadályozza a kellemetlen érzést.

Férfiak és nők számára egyaránt elérhetők futónadrágok a MunkaruhaDivat választékában.

Futónadrág - Miért rendelj tőlünk? 

Mert megkönnyítjük a dolgod

Hatalmas termék portfólióval rendelkezünk, amelyben előfordulhat, hogy nehéz megtalálni, ami keresünk. Hosszas görgetés helyett azonban nálunk megtalálhatod pár kattintással. Minden oldalon elhelyeztünk ugyanis egy részletes szűrőt, amelyben megadhatod, milyen paraméterekkel keresed az adott darabot. Kiválaszthatod az árkategóriát, színt, márkát, de akár az anyagot és speciális tulajdonságokat is. A szűrő ezáltal szűkíti a találatokat és csak azokat a termékeket jeleníti meg, amelyek megfelelnek az általad megadott tulajdonságoknak.

Mert szupergyorsan eljuttatjuk hozzád rendelésedet

Bármit is rendelj online, szeretnéd azt minél hamarabb kézhez venni, és ez rendben is van. Éppen ezért mi odafigyelünk arra, hogy amit tőlünk rendelsz, azt mihamarabb meg is kapd. Nálunk nem áll egy napig sem a rendelésed. Ahogy beérkezik hozzánk, munkatársaink neki is látnak a csomag összeállításának és átadják azt a futárszolgálatnak. Így neked maximum 4 munkanapot kell csak várnod rendelésed megérkezéséig.

Mert logóztathatod bármely textíliát 

Számos előnye van annak, ha munkavállalóid céged logójával ellátott munkaruházatot viselnek. Növeli ugyanis lojalitásukat, elköteleződésüket, hiszen a munkaruházatot viselve ők képviselik a céget. De az ügyfelek szempontjából sem mellékes. Az ő szemükben ugyanis ettől hitelesebbnek tűnik a cég, a szolgáltatás vagy a termékek, így máskor is szívesebben fordulnak feléd. Emellett a bizalmukat is növelheted, ha logózott munkaruhát viselő dolgozók szolgálják ki őket.

Mert részt vehetsz hűségprogramunkban

Amennyiben regisztrálsz webáruházunkban, saját felhasználói fiókot nyitunk számodra, aminek több előnye is van. Az egyik, hogy automatikusan tagja leszel hűségprogramunknak. Ez azt jelenti, hogy rögtön a regisztrációval jóváírunk 500 pontot virtuális számládon, majd minden vásárlásod során további pontokat adunk. Ezeket szabadon vásárolhatod le rendeléseid alkalmával. A regisztráció másik előnye, hogy saját fiókodban megjelenik egy "kedvenceim" menüpont. Itt azokat a termékeket mentheted el, amelyeket a jövőben szeretnél újra rendelni, vagy szimplán csak tetszettek. Így legközelebb nem kell újra megkeresned, csupán pár kattintással újra rendelheted. Végül pedig azért is éri meg regisztrálni, mert így a rendszer elmenti az adataidat, amelyeket a jövőbeni rendelések alkalmával nem kell ismét begépelned.

Mert nem csak futónadrág érhető el

Webshopunk több ezer terméket forgalmaz, melyek közt munkaruházat, munkavédelmi ruházat és szabadidős vagy irodai viselet is megtalálható. Olyan elengedhetetlen védelmi ruházatokat találsz, mint láthatósági mellény vagy munkavédelmi kesztyű. Hűvösben végzett munkához vagy szabadidő tevékenységekhez is megtalálod azokat a darabokat, amelyek melegen tartanak, például nagyon népszerű softshell kabátunkat. De válogathatsz kiegészítők és munkavédelmi eszközök közül is, például sisak, sál, vagy túrázáshoz nélkülözhetetlen darabok.

Szűrés