Munkavédelmi surranó

 

Munkavédelmi surranó

 

Egy jól megválasztott munkavédelmi surranó segítségével váratlan balesetek és kellemetlen betegségek is megelőzhetőek! Bizonyos munkakörökben előírás a megfelelő védelemmel rendelkező munkavédelmi bakancs viselete, a balszerencsés helyzetek elkerülése végett.

 

A különböző védőlábbeli kategóriákban, a jobb oldalon található szűrő segít a könnyebb eligazodásban!

 

Egy munkavédelmi surranónak nem csak funkcionálisnak, hanem kényelmesnek is kell lennie! 8 vagy akár 24 órán keresztül is lábunkon lehet a surranó, így egy rosszul megválasztott darab megkeserítheti a munkánkat. Gondoljunk csak a hivatásos rendvédelmi szervekre, akik szintén ilyen katonai surranókat viselnek munka közben. Fontos, hogy a munkavédelmi surranó stabil alátámasztást nyújtson, ugyanakkor kényelmes is legyen, hiszen lábaink helyzete kihatással van gerincünkre! A védőbakancsok jelentős része béléssel is rendelkezik, hogy télen, illetve hűtőházakban dolgozók számára védelmet biztosítson a hideg ellen.

 

A munkavédelmi surranók főbb tulajdonságait megtalálod a termék leírásoknál!

 

Ha nem tudsz választani, keress minket és segítünk neked!


18termék 118
18termék 118

 

Munkavédelmi surranók a Munkaruhadivat.hu webáruházból!

 

Strapabíró, előírásoknak megfelelő és kényelmes munkavédelmi surranók széles választéka

 

Válassz kínálatunkból, ahol több gyártó különféle fazonú surranóit találod!

 

Minden védőbakancs megfelel a 89/686/EGK irányelv és a 18/2008. (XII.3.) SZMM rendelet előírásainak! A munkavédelmi bakancsokat az EN ISO 20345 és EN ISO 20347 szabványok szerint készítik. Az EN ISO 20344 szabvány a munkavédelmi bakancsokkal szemben támasztott általános követelményeket és vizsgálati módszereket taglalja, mely kizárólag az előbb említett két munkavédelmi cipő szabványokkal együtt használható!

Szűrés
Gyártó
Fazon1
Védelem1
Védelmi kategória1
Specifikáció
Tulajdonságok
Csúszás elleni védelem
Talp
Méret
Fémmentesség1
Orrmerevítő
Talplemez
Ár
 (Ft)
5 949 Ft - 49 949 Ft